Witam mam problem z filtrem z sumatorem do subwoofera, płytke zaprojektowałem sam i wykonałem ją ręcznie a szkic płytki narysowałem dla widoku ścieżek tak jak należy, po podaniu napięcia symetrycznego 16V i podaniu sygnału na wejście filtra nie gra całość jak należy, gra bardzo cicho a wcześniej jak podałem sygnał całość charczała, nie wiem w czym jest problem bo całość wygląda porządnie i nie ma błędów, scalaki są nowe a mam na zbyciu zapasowe są zamontowane w podstawkach na płytce. Kondensatora 680n nie miałem to wlutowałem 470n i równolegle 220n.
UWAGA: miejsca zaznaczone na płytce jako x są połączone drutem wszyskie druty w pionie zamontowane.
Szkic płytki widok ścieżek:
Schemat przerobiony (rezystory 18k i 10k włączane włącznikiem na zmiane)
Schemat orginalny:
Widok płytki: (tam zamiast włącznika do łączenia rezystorów 10k i 18k ścieżki cyną zlutowałem tymczasowo potem kable tam wlutuje do włącznika)
UWAGA: miejsca zaznaczone na płytce jako x są połączone drutem wszyskie druty w pionie zamontowane.
Szkic płytki widok ścieżek:
Schemat przerobiony (rezystory 18k i 10k włączane włącznikiem na zmiane)
Schemat orginalny:
Widok płytki: (tam zamiast włącznika do łączenia rezystorów 10k i 18k ścieżki cyną zlutowałem tymczasowo potem kable tam wlutuje do włącznika)