konrad364 napisał: Rozumiem że niechęć udzielenia odpowiedzi wynika z troski o moje bezpieczeństwo za którą dziękuje. Jednak w promieniu 60 km ode mnie nie znajduje się żaden serwis. Ponadto przed uruchomieniem kotła będzie przeprowadzona próba szczelności instalacji gazowej, w celu zapewnienia sobie jak największego bezpieczeństwa. A usługa wraz z dojazdem z racji prostoty przykręcenia manometru mi się nie kalkuluje. Dlatego prosił bym jeśli ktoś posiada takie informacje o podanie namiaru lub linku do sklepu gdzie zakupie ww. manometr.
Dziękuje
kolego, ale ja ci właśnie pomogłem... Udzieliłem odpowiedzi na twoje pytanie. To nie bułka, czy piwo... Tego nie znajdziesz na sklepowej pułce. Części zamienne do kotłów dostępne są tylko w serwisie. Zdaję sobie sprawę, że wymiana manometru nie jest sztuką ale trzeba go w tym celu posiadać. A ma go serwisant Beretty. Takie są fakty. Nawet nie pytam, dlaczego zdecydowałeś się na kocioł, którego najbliższy serwis jest tak daleko...
Dodano po 1 [minuty]: konrad364 napisał: Rozumiem że niechęć udzielenia odpowiedzi wynika z troski o moje bezpieczeństwo za którą dziękuje. Jednak w promieniu 60 km ode mnie nie znajduje się żaden serwis. Ponadto przed uruchomieniem kotła będzie przeprowadzona próba szczelności instalacji gazowej, w celu zapewnienia sobie jak największego bezpieczeństwa. A usługa wraz z dojazdem z racji prostoty przykręcenia manometru mi się nie kalkuluje. Dlatego prosił bym jeśli ktoś posiada takie informacje o podanie namiaru lub linku do sklepu gdzie zakupie ww. manometr.
Dziękuje
kolego, ale ja ci właśnie pomogłem... Udzieliłem odpowiedzi na twoje pytanie. To nie bułka, czy piwo... Tego nie znajdziesz na sklepowej pułce. Części zamienne do kotłów dostępne są tylko w serwisie. Zdaję sobie sprawę, że wymiana manometru nie jest sztuką ale trzeba go w tym celu posiadać. A ma go serwisant Beretty. Takie są fakty. Nawet nie pytam, dlaczego zdecydowałeś się na kocioł, którego najbliższy serwis jest tak daleko...