logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Iphone 3g - Czy można naprawić kabel USB z wypadającymi pinami?

__FlyMan__ 19 Paź 2013 20:03 9048 2
REKLAMA
  • #1 12860373
    __FlyMan__
    Poziom 21  
    Ocena: 21
    Witam! Dziś rano wypadły mi piny z wtyczki ładowarki od strony telefonu. Nie wiem czy mam kupować nową, dlatego pytam forumowiczów... Da się coś z tym zrobić?? ( bez narzędzi typu miernik ponieważ nie ma mnie w domu) Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi :))

Iphone 3g - Czy można naprawić kabel USB z wypadającymi pinami? Iphone 3g - Czy można naprawić kabel USB z wypadającymi pinami?

Pozdrawiam FlyMan!
  • REKLAMA
  • #2 12860491
    kobylak2206
    Poziom 17  
    Ocena: 65
    Dasz rade. Wszystko masz w załączniku na obrazku.
    Załączniki:
    • Iphone 3g - Czy można naprawić kabel USB z wypadającymi pinami? Apple_iphone_USB_Cable_Pinout.gif (35.98 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 13959455
    MiLupo
    Poziom 12  
    Ocena: 18
    Odświeżam temat. Jestem na wakacjach i z kabelkiem stało mi się to samo. Niestety nie mam tutaj multimetru, a na zdjęciach nie widać który kabelek jest jakiego koloru. Ja mam podobnie jak kolega czerwony, zielony, biały i niebieski. Czy ktoś mógłby podać numery pinów dla tych kolorów albo chociaż który jest który? Będę ogromnie wdzięczny, ponieważ jak mówiłem, nie mam jak tego sprawdzić.
REKLAMA