logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Xcover S5690 - Po wymianie dotyku brak reakcji

arkogsm 23 Paź 2013 13:14 1902 4
REKLAMA
  • #1 12872595
    arkogsm
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam
    Jak w temacie, posiadam Samsunga Xcover S5690 miał zbitą szybkę, po wymianie na nową - oryginalną, dotyk w ogóle nie reaguję. Wymieniłem szybkę myśląc że to wina szyby, jednak po wymianie na drugą efekt dokładnie taki sam. Zero reakcji. Czy ktoś się może orientuję gdzie jest jakiś element odpowiedzialny za dotyk w tym modelu? A może trzeba zrobić jakąś kalibrację jak jest w przypadku HTC - choć akurat nigdy w samsungach nie było takiej potrzeby... ale wolę zapytać. Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 12874359
    sidaaa
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    Może poskładaj go jeszcze raz na spokojnie i dokładnie :) Może to tylko niedociśnięta wtyczka .
  • REKLAMA
  • #3 12874404
    dxxx

Poziom 24  
    Ocena: 173
    Nie miałem przyjemności z tym modelem, ale w większości przypadków, winę stanowi wadliwy dotyk. Teraz kupić coś oryginalnego graniczy z cudem.
    Konto firmowe:
    AGSM SERWIS
    Ul. Podgórna 12 boks 27, Elbląg, 82-300 | Tel.: 537XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: http://facebook.com/AGSMserwis
  • REKLAMA
  • #4 12874647
    arkogsm
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Składałem go kilkanaście razy... za każdym razem bez zmian. A co do dotyku, to przy pierwszym powiedziałbym ok. może się tak zdarzyć, natomiast przy drugim żeby było identycznie? Chyba aż takiego pecha to nie mogę mieć. Na dodatek, ten drugi dotyk jestem pewien że oryginał. Dostałem z zupełnie innego źródła
  • #5 13284577
    bary
    Poziom 14  
    Ocena: 14
    Panowie mam ten sam problem. Wymieniłem dotyk i brak reakcji. Odesłałem go do sprzedawcy dostałem drugi , zamontowałem i to samo ! O co tu chodzi ?
REKLAMA