logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Acer v3 571g - przeglądarki internetowe- nie wyskakują okna

freeeex 25 Paź 2013 13:35 1062 2
REKLAMA
  • #1 12879209
    freeeex
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam, Problem polega na tym, że od jakiegoś czasu gdy chcę na przykład coś pobrać lub wejść w jakiś plik pdf np. na dysku google to po wciśnięciu na ikonkę nic się nie dzieje. Problem zawsze znika na dzień, może dwa po reinstalacji google chrome, zainstalowaniu od nowa wtyczek itd. Problem ten jest również w internet explorer. System operacyjny to win7 pro 64. Wiem, że kilka dni przed tym miałem mały problem z zainstalowaniem javy, jakieś błędy przy instalacji, ale gdy od nowa usunalem chrome z instalowniem javy nie było już problemu. Dodam jeszcze, że kilka dni wcześniej pobierając coś z internetu, nie zauważyłem jakiegoś drobnego druczku i pobralem wirusa dosearches- coś co zmiiena stronę startową na jakąś fałszywą wyszukiwarkę. Nie wiem, jakie informacje mogą jesze pomóc w rozwiązaniu problemu, jeżeli coś by było potrzebne to proszę o tym napisać.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 12879214
    mati211p
    Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 1133
    Przeskanuj PC za pomocą MBAM(po aktualizacji bazy wirusów) - pełne skanowanie i usuń wykryte zagrożenia.
  • #3 12879328
    freeeex
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Niestety nie pomogło. Jakieś inne propozycje?

@Edit:
    Teraz, przy chęci zalozenia konta na chomikuj.pl, po nacisnięciu "Załóż konto" Strona wyświetla się chyba w jakimś języku programowania, sam text
REKLAMA