Witam, posiadam na laptopie acera V3-571G windows 7 64bit. Problem wygląda tak, że wczoraj po włączeniu Firefoxa czy jakiegokolwiek innego programu wieszał mi się system, po prostu stawał w miejscu i nic się nie da zrobić oprócz wyłączenia go. Kumpel w tym samym czasie miał ten sam problem, po usunięciu Firefoxa i przeskanowaniu kompa combofixem/antywirusem wszystko wróciło do normy, mi niestety się to nie udało, mimo tego, że usunąłem przeglądarkę przez pewien czas system był stabilny, ale po jakimś czasie problem wrócił. Skanowałem komputer 2 antywirusami, próbowałem CCleanera, Combofixa, w msconfig odznaczyłem wszystkie uruchamiające się programy przy starcie systemu, przywracania systemu z kopii zapasowej (i co najdziwniejsze gdy robiłem to już któryś raz z rzędu usunęły mi się poprzednie punkty zapisu i został tylko ostatni). W trybie awaryjnym z obsługą sieci wszystko działa jak w zegareczku, a przy normalnej pracy systemu niestety po chwili się wiesza. Domyślam się, że jedyne co mnie czeka to albo format, albo naprawa systemu przy pomocy płyty z windowsem 7, ale problem jest takiej natury, że w najbliższym czasie nie mam możliwości zdobycia windowsa.. Macie jakieś pomysły czego mógłbym jeszcze spróbować? Za podpowiedzi dziękuję