logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie umieścić kod licznika odwiedzin, aby działał poprawnie?

seku69 11 Gru 2013 14:47 2022 11
REKLAMA
  • #1 13049181
    seku69
    Poziom 16  
    Ocena: 44
    dokładnie jak w temacie-wstawiłem kod licznika ale coś nie działa-nie wiem czy czegoś brakuje ?
    Załączniki:
    • Gdzie umieścić kod licznika odwiedzin, aby działał poprawnie? zrzut_ekranu007.jpg (46.95 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 13049826
    Ishleinareth
    Poziom 10  
    Ocena: 14
    ja osobiście jak robiłem stronkę to wstawiałem w nagłówku we wnętrzu [BODY] A nie poza...może to jest problem?
    jak będę w domu po 23ciej to sprawdzę ten Twój kod u siebie i ew. napiszę więcej jeśli coś nie będzie działać.
  • REKLAMA
  • #4 13050651
    rufek90
    Poziom 25  
    Ocena: 58
    Nie, spróbuj wstawić go niżej, między <body bgcolor....> a < center>
    Skąd masz dwa tagi < /HTML> ? (pierwszy screen) Coś namieszałeś...

P.S. Dam sobie rękę uciąć, że 'dostawca' licznika napisał gdzieś na stronie, gdzie należy go wstawiać :)

edit: i bym k... nie miał ręki ! -> nie napisali na stronie...
  • REKLAMA
  • #6 13050791
    rufek90
    Poziom 25  
    Ocena: 58
    Gdziekolwiek między <body> a </body>

ja proponuję tak:
    Gdzie umieścić kod licznika odwiedzin, aby działał poprawnie?
  • #7 13051006
    Ishleinareth
    Poziom 10  
    Ocena: 14
    seku69 napisał:
    drugi html -tak namieszałem ale cofnąłem to,natomiast dalej nie wiem gdzie wstawić ten licznik.

No napisałem przecież żeby wstawić pomiędzy [BODY] [/BODY]
    A to, dokładnie gdzie, to już zależy od tego jak ma wyglądać Twoja stronka, bo jeśli jest w formie tabeli, to wrzuć najlepiej w prawy górny narożnik (czyli w ostatnią kolumnę 1 lub 2 wiersza tabeli) To takie najlepsze miejsce na zegary, liczniki itp...
  • REKLAMA
  • #8 13051830
    seku69
    Poziom 16  
    wstawiłem tak, ale nic się nie dzieje na str.glasskop.pl
    Załączniki:
    • Gdzie umieścić kod licznika odwiedzin, aby działał poprawnie? zrzut_ekranu002.jpg (88.67 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #9 13051852
    seku69
    Poziom 16  
    kiedy wstawiłem tutaj/1 skan/ to na stronie pojawia się tylko mały znaczek i odnośnik do strony ze statystykami/skan2/ Ja miałem na myśli raczej licznik widoczny dla wszystkich odwiedzających stronę.Może w tym kodzie licznika czegoś brakuje, lub ja czegoś nie dopisuje?
    Załączniki:
    • Gdzie umieścić kod licznika odwiedzin, aby działał poprawnie? zrzut_ekranu004.jpg (103.65 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Gdzie umieścić kod licznika odwiedzin, aby działał poprawnie? zrzut_ekranu003.jpg (124.98 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #10 13051858
    bodom
    Poziom 30  
    Ocena: 231
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    Informacje nagłówkowe o dokumencie, łącznie z tytułem
    </head>

<body>

Treść dokumentu - śródtytuły, tekst, grafika, odsyłacze itp.

Tu wstawiasz swój kod licznika

</body>
    </html>
  • #11 13051878
    seku69
    Poziom 16  
    wstawiłem go trochę wyżej -bo to było za nisko, ale i tak twoży się na stronie tylko mała /mikroskopijna/ikonka-odnośnik do strony z licznikami.

Dodano po 17 [minuty]:

no jakoś się udało wstawiłem go u góry przy tytule strony-teraz jednak wydaje się że on nie działa ,cały czas pokazuje 5, druga sprawa to jak wpisać go żeby był tak jak jest na górze ale na środku strony?
    Załączniki:
    • Gdzie umieścić kod licznika odwiedzin, aby działał poprawnie? zrzut_ekranu002.jpg (70.65 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik miał problem z poprawnym umiejscowieniem kodu licznika odwiedzin na swojej stronie internetowej. W odpowiedziach zasugerowano, aby kod umieścić w sekcji lub pomiędzy tagami a . Wskazano również, że kod powinien być umieszczony w odpowiednim miejscu, zależnie od struktury strony, na przykład w prawym górnym rogu tabeli. Po kilku próbach użytkownik zauważył, że licznik nie działał poprawnie, wyświetlając jedynie małą ikonę. Ostatecznie udało mu się umieścić licznik w górnej części strony, ale nadal miał problemy z jego działaniem i wyświetlaniem. Po dalszych próbach użytkownik potwierdził, że rozwiązał problem.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA