Witam,
po przesiadce z windowsa 7 na windows 8.1 często podczas próby otwarcia nowej zakładki wyskakuje mi błąd, albo strona wczytuje mi się nie do końca
Czasami musze kliknąć kilka razy "Sprobuj ponownie" żeby strona poprawnie się wczytała. Z tego co zauważyłem dzieje się to najcześćiej, gdy mam w tle odpalone jakieś ściaganie, updatowanie or sth. Rozumiem że strona może mi się wczytywać wolniej bo ściągam inne rzeczy, ale na windowsie 7 zawsze mi sie te strony odpalały mimo to. Wygląda to tak, jakby w momencie kiedy gubie choćby 1 pakiet - przeglądarka zatrzymywała się na obecnym stanie, i nie próbowała dalej ściagać pakietów.
Dodam kilka rzeczy które mogą pomóc w szybszym rozwiązaniu problemu
-wirusów brak
-mój internet nie gubi pakietów
-problem występuje na kilku przeglądarka
-mam wrażeniem że to na 70% wina windows'a 8.1
-podlączałem się również przez kabel ethernet i problem nie ustępuje
-na forum windows'a gość ma identyczny problem i również windows'a 8.1
po przesiadce z windowsa 7 na windows 8.1 często podczas próby otwarcia nowej zakładki wyskakuje mi błąd, albo strona wczytuje mi się nie do końca
Czasami musze kliknąć kilka razy "Sprobuj ponownie" żeby strona poprawnie się wczytała. Z tego co zauważyłem dzieje się to najcześćiej, gdy mam w tle odpalone jakieś ściaganie, updatowanie or sth. Rozumiem że strona może mi się wczytywać wolniej bo ściągam inne rzeczy, ale na windowsie 7 zawsze mi sie te strony odpalały mimo to. Wygląda to tak, jakby w momencie kiedy gubie choćby 1 pakiet - przeglądarka zatrzymywała się na obecnym stanie, i nie próbowała dalej ściagać pakietów.
Dodam kilka rzeczy które mogą pomóc w szybszym rozwiązaniu problemu
-wirusów brak
-mój internet nie gubi pakietów
-problem występuje na kilku przeglądarka
-mam wrażeniem że to na 70% wina windows'a 8.1
-podlączałem się również przez kabel ethernet i problem nie ustępuje
-na forum windows'a gość ma identyczny problem i również windows'a 8.1