Oineh w delphi fajnei sie pisze wygaszacze bo wystarczy skompilowac program do EXE a pozniej zmienic jego rozszerzenie na SCR i masz jako taki wygaszacz ..... ehhehe jako taki mam na mysli ze nieobsluguje praktycznie nic oprocz tego ze sie wlacza i wylacza brak oblugi malego monitorka podgladu we wlasciwosciach wygaszaczy ekranow i brak opcji jezeli takowe by byly ale w ktoryms z kolei Chip`ie widzialem niezly art na temat wygaszaczy w Delphi i mozna tam pare rzeczy podejrzec jak cos
Dodano po 2 [godziny] 24 [minuty]: Jako pierwszys projekt przedstawiam program do naliczania czasu ON Line dla tych co siedza na pakietach
program w BEcie bo fulla mam na innej plycie ktorej narazie nieposiadam przy sobie ... chcialbym zebyscie go przetestowali ewentualne przerobki i pomysly mile widziane ... wszystko chyba jest wytlumaczone w pomocy ...
program sprawdza polaczenie z netem jezeli takowe istnieje startuje licznik ..... po zakonczeniu dzialania programu badz rozlaczeniu sieci program zapisuje czas do pliku TIME takie pliki sa 2 mozna je wyedytowac Notepadem .... i wpisac samemu ile sie juz siedzialo
czekam na recenzje
z czasem zamieszcze kody zrodlowe moze jakeis

ja odkopie CD z kodami zrodlowymi :]