tez tak myslalem ze to moze byc wina mojego super sprzetu, no ale juz nie dlugo mam nadzieje wpadnie jakies siano i zmienie no cos innego. tylko nie wiem na jakie??? fajnie aby mialo tez mp3 ale takie to sa drogie... a nie sadze abym mial wiecej niz 250 zl. no moze 300zl
Trudno jest poprawiać niedopracowane konstrukcje fabryczne. Gdybyś był elektronikiem to pewnie poradziłbyś sobie z takim przypadkiem ale jako użytkownikowi odradzam dalsze szukanie usterki lub serwisu. Stracisz czas, nerwy. A co do zakupów to właśnie jedna z różnic pomiędzy tandetą a markowym sprzętem. A co do zakupów to tutaj nie jest miejsce na takie dyskusje a kwota na markowy sprzęt nieco za mała. W Media Marktach można czasem kupić w promocji Soniawkę z MP3 za około 500-550zł, dla zwykłego użytkownika to napewno lepszy wybór. Gdybyś znał się lub potrafił naprawić coś to mozna na giełdach lub Allegro upolować coś z prostą usterką i samemu naprawił. Osobiście bardzo cenię sprzęt starszej generacji ale najwyższej klasy.
Upolowałem niedawno np. 3 radia sony i zmieniarki z prostymi uszkodzeniami i gdyby nie drogi kabel do zmieniarki (90-150zł) to komplet zmieściły by się w podobnej kwocie nie licząc mojej roboty i zysku.