logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips 6010 - co zrobić po zmianie kluczy/SKY? Jak to naprawić?

_POCk_ee 03 Kwi 2005 23:25 2466 7
REKLAMA
  • #1 1374044
    _POCk_ee
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    witam wszystkich wie ktos z was co teraz??
    po tej zmiania kluczy/SKY?? jak to mozna naprawic??

serwisy:
    http://www.tomy.dvhk.pl/
    http://www.laki.dvhk.pl/
    sa zablokowane w zwiasku z zalaba nie dziwie sie :( malo radosne wiadomosci ze swiata

ale jak ktos wie jak sie do tego zadrac!! to prosze o kontakt
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1374273
    Max_Maximus
    Poziom 19  
    Ocena: 8
    klucze dołaczasz do listy....ściagnij z tunera listę ...w dxedit ją otwórz ...dołacz MiniEmu wygenerowane przez downloadera.... zapisz..i wgraj do tunera.....to wszystko
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1374455
    maniek2506
    Poziom 12  
    Daję Ci wszystko na PW poczytaj
  • REKLAMA
  • #5 1376097
    _POCk_ee
    Poziom 14  
    oki chlopaki ale jest jaden problem mam cos zwaloje moze mi ktos wysalc sama liste!! z kluczami bardzo bym prosil bo ja sam nie wiem!
  • Pomocny post
    #6 1376107
    maniek2506
    Poziom 12  
    Masz wszystko na PW u mnie śmiga tylko poczytaj wszystko i będzie słoneczko świecić jak należy !!!!!!!!!!!!!
    Pierw wgraj listę którą Ci dałem potem po koleji jak masz w instrukcji flash , jak wprowadzisz wszystko łącznie z kartą ustawiasz na kanał polsatu i czekasz aż się włączy i śmiga!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
    Maniek
  • REKLAMA
  • #7 1378996
    _POCk_ee
    Poziom 14  
    super teraz mam E102 na wyswietlaczu!! philka
    a pakietu cyf** nie da zrobic????

Dodano po 1 [minuty]:

no i tak mi nic nie chodzilo

Dodano po 41 [sekundy]:

tylko p**sat i nie kodowan...........

Dodano po 12 [minuty]:

dziaia :) hihihihihi
  • Pomocny post
    #8 1380575
    maniek2506
    Poziom 12  
    Misiu_POCK a nie mówiłem że musi chodzić !! :P Pozdrawiam a miłego oglądania słoneczka!!!

POZDRAWIAM
    Maniek
    www.maniek.jmscom.pl

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Po zmianie kluczy w tunerze Philips 6010 związanej z aktualizacją kluczy SKY pojawiły się problemy z odblokowaniem serwisów i dostępem do pakietów kodowanych. Rozwiązaniem jest pobranie aktualnej listy kluczy z tunera, edycja jej w programie dxedit oraz dołączenie wygenerowanych kluczy MiniEmu za pomocą downloadera. Następnie zmodyfikowaną listę należy zapisać i wgrać z powrotem do tunera. Po wgraniu listy i wprowadzeniu karty, tuner powinien poprawnie dekodować kanały, np. Polsat. Wskazane są linki do serwisów z listami kluczy, jednak niektóre strony mogą być zablokowane. W przypadku problemów z błędem E102 na wyświetlaczu, konieczne jest dokładne wykonanie procedury wgrywania kluczy i ustawień zgodnie z instrukcją. Po poprawnym wgraniu i konfiguracji tuner działa prawidłowo, umożliwiając odbiór kodowanych pakietów.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA