logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wpisać kod do tunera Philips 6010 z kartą FUN?

szluga1989 02 Maj 2005 22:43 923 5
REKLAMA
  • #1 1456363
    szluga1989
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Jestem szczescliwym, posiadaczem tunera phila 6010 i mam go przerobionego na tv darmowa...oczywiscie w celach edukacujnych..;-P Do tego mam karte FUN i TV mi siadło...sciągnąłem sobie kod zeby znow działało...ale nie wiem jak go wpisac...moze ktos mi pomóc??
  • REKLAMA
  • #2 1456408
    misio72
    Poziom 22  
    Ocena: 8
    Lamiesz regulamin nie te forum
  • REKLAMA
  • #3 1456425
    Voyagerr
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    Cytat:
    phila 6010 mam przerobionego na tv darmowa

Znaczy się do odbioru kanałów FTA Jak wpisać kod do tunera Philips 6010 z kartą FUN?

Cytat:
    Do tego mam karte FUN i TV mi siadło...sciągnąłem sobie kod zeby znow działało...ale nie wiem jak go wpisac

Lepiej odnieś to temu, który Ci to sprzedał.
    Sądziłeś, że wpiszesz sobie kod do karty FUN i odpalisz Cyfrę?
    Fantasta Jak wpisać kod do tunera Philips 6010 z kartą FUN?

Jeśli już to Pol**t, ale ostatnio też padłi.
  • REKLAMA
  • #4 1456462
    -MŁYNEK-
    Poziom 24  
    Ocena: 24
    Ludzie rozumiem że jesteście początkującymi... ale nie róbcie z siebie baranów??? Jaką cyfre? Chodziła Ci na funce??? Kiedy ??? Kupiłeś napewno tuner od jakiegoś palanta który Ci kitów nawciskał dałeś napewno kasy dużo a teraz dupa, bo jak się okazuje tuner to shit (takie jest moje zdanie!) Nie wspomne już o programatorze do karty, kablu do zmiany softu no i wogóle o zmianie softu...

Poczytaj tutaj: http://tomy.dvhk.pl/
  • REKLAMA
  • #5 1456500
    misio72
    Poziom 22  
    Ocena: 8
    -MŁYNEK- napisał:
    Ludzie rozumiem że jesteście początkującymi... ale nie róbcie z siebie baranów??? Jaką cyfre? Chodziła Ci na funce??? Kiedy ??? Kupiłeś napewno tuner od jakiegoś palanta który Ci kitów nawciskał dałeś napewno kasy dużo a teraz D..., bo jak się okazuje tuner to shit (takie jest moje zdanie!) Nie wspomne już o programatorze do karty, kablu do zmiany softu no i wogóle o zmianie softu...

Poczytaj tutaj: http://tomy.dvhk.pl/

Niegoraczkuj sie nie on pierwszy i nie ostatni chec ogladania c+ przycniewa wszystko na gieldzie oszustow jest opor i czekaja na takich napalencow
  • #6 1456712
    Thomaster
    Poziom 19  
    Ocena: 16
    Dokładie - własnie przez takie osoby, które najpierw kupują a potem czytają (żadko) i pytają (częściej) różnego typu oszuści dalej nabijają sobie kieszenie kasą...

Pozdrowionka
    DBox_Repair
REKLAMA