logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Laser Stage Lighting z Allegro – różnice między tanimi modelami, na co zwrócić uwagę?

pawcix 21 Lut 2014 17:39 2955 5
REKLAMA
  • #1 13329509
    pawcix
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Cześć. Na allegro można znaleźć od groma tanich, chińskich laserów. Planuję zakup takiego, jednak mam dylemat. Ceny tych laserów zaczynają się już od 60 zł, a kończą się na ponad 100 zł. Czym one się różnią, że jest aż taka różnica w cenach? I nie chodzi mi o to, że w niektórych jest pilot i zapewne dlatego są droższe :)

Czy ktoś z forumowiczów kupował już taki laser?
  • REKLAMA
  • #2 13329628
    piepia
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    wedlug mnie te w przedziale cenowym 60-100 nie roznia sie niczym...
    mam taki za 60zl i chodzi tak samo slabo jak ten za 100 zl, ktorego uzywa moj kolega ;)
    te +150zl moga oddzielnie swiecic zielonym i czerwonym swiatlem, maja troche wieksza moc i lepsze pokrycie. sama nakladka rozpraszajaca tez w sumie dziala lepiej i ladniej to wyglada
  • REKLAMA
  • #3 13362925
    KrzysztofK
    Poziom 21  
    Ocena: 44
    Kilka dni temu wpadł mi w ręce laserek za 60zł.
    W mojej ocenie: za te pieniądze bardzo fajny gadżecik. W pokoju, na domówce jest wystarczający i bardzo efektowny (i nawet efektywny).
    Wziąłem go również na większą salę i tutaj trochę go było mało, ale czego wymagać od takiego maleństwa. Jednak za te pieniądze, jako dodatkowy bajerek, jak najbardziej godny polecenia. Niestety, nie wiadomo jak z awaryjnością.
  • REKLAMA
  • #4 13363158
    pawcix
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Udało mi się dozbierać trochę pieniędzy i zastanawiam się nad kupnem lasera firmy Beamz (link do aukcji). Tylko pytanie, czy jest on lepszy od tych tanich laserków?
    Wracając do Stage Lighting, to czy Wasze modele wyświetlają jakieś wzorki czy kropki?
  • REKLAMA
  • #5 13364105
    piepia
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    "Niebieskie" StageLighting wyswietlaja punkty wirujace wokol siebie. Ogolnie nic nadzwyczajnego ;)
  • #6 13580816
    Kapelmajster
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    a ja sie podczepie:-)
    gdzie zdobyć, z czego zrobić co wykorzystac zamiast tej foli/nakladki rozpraszajacej naklejonej na dziurce przodu obudowy tych laserków? niestety jakimś cudem odkleiło mie sie to i zagubiło przy rozkręcaniu i teraz swiecą tylko 2 punkty zielony i czerwony .praktycznie laserek stal sie bezefektowny i bezuzyteczny i zastanawiam sie co by tu wlasnie wykombinować by go reaktywować:-)
REKLAMA