Witajcie.
Zastanawiam się nad kupnem telefonu z dual simem, na rynku jest sporo telefonów z tą funkcją i nie mam pojęcia jaki wybrać. Przedstawię Wam moje założenia co do tego telefonu:
1. Mam wadę słuchu więc telefon musi być głośny jak na przykład nokia n95 to jest dla mnie podstawa plus wibracje
2. Wytrzymały i szczelny ze względu na to że pracuję między innymi w kurzu
3. Obie karty SIM mają być aktywne cały czas bez dodatkowego przycisku przełańczającego
4. Aparat fotograficzny może być 5Mpx
5. System operacyjny myślę o Androidzie, Windows Mobile też może być
6. Koniecznie musi mieć Wi-Fi
7. GPS też mile jest widziany
8. Dostęp do internetu bez LTE
9. Mile widziany dodatek "Latarka" *opcjonalne
10. Ekran dotykowy lub z klawiaturą QWERTY, raczej dotykowy
11. Bluetooth też się przyda, często prowadzę samochód więc planuję zakupić słuchawkę
12. Musi mieć dobry zasięg, mieszkam w zapadłej dziurze i są problemy z zasięgiem
* Budżet około 1000-1300 zł
Czekam na Wasze propozycje i opinie.
Pozdrawiam
Maciej.
Zastanawiam się nad kupnem telefonu z dual simem, na rynku jest sporo telefonów z tą funkcją i nie mam pojęcia jaki wybrać. Przedstawię Wam moje założenia co do tego telefonu:
1. Mam wadę słuchu więc telefon musi być głośny jak na przykład nokia n95 to jest dla mnie podstawa plus wibracje
2. Wytrzymały i szczelny ze względu na to że pracuję między innymi w kurzu
3. Obie karty SIM mają być aktywne cały czas bez dodatkowego przycisku przełańczającego
4. Aparat fotograficzny może być 5Mpx
5. System operacyjny myślę o Androidzie, Windows Mobile też może być
6. Koniecznie musi mieć Wi-Fi
7. GPS też mile jest widziany
8. Dostęp do internetu bez LTE
9. Mile widziany dodatek "Latarka" *opcjonalne
10. Ekran dotykowy lub z klawiaturą QWERTY, raczej dotykowy
11. Bluetooth też się przyda, często prowadzę samochód więc planuję zakupić słuchawkę
12. Musi mieć dobry zasięg, mieszkam w zapadłej dziurze i są problemy z zasięgiem
* Budżet około 1000-1300 zł
Czekam na Wasze propozycje i opinie.
Pozdrawiam
Maciej.