logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki telefon kupić z dual sim dla zapotrzebowania ogólnego?

sanatarium 09 Mar 2014 14:29 4902 4
REKLAMA
  • #1 13385692
    sanatarium
    Poziom 22  
    Ocena: 38
    Witajcie.
    Zastanawiam się nad kupnem telefonu z dual simem, na rynku jest sporo telefonów z tą funkcją i nie mam pojęcia jaki wybrać. Przedstawię Wam moje założenia co do tego telefonu:

1. Mam wadę słuchu więc telefon musi być głośny jak na przykład nokia n95 to jest dla mnie podstawa plus wibracje
    2. Wytrzymały i szczelny ze względu na to że pracuję między innymi w kurzu
    3. Obie karty SIM mają być aktywne cały czas bez dodatkowego przycisku przełańczającego
    4. Aparat fotograficzny może być 5Mpx
    5. System operacyjny myślę o Androidzie, Windows Mobile też może być
    6. Koniecznie musi mieć Wi-Fi
    7. GPS też mile jest widziany
    8. Dostęp do internetu bez LTE
    9. Mile widziany dodatek "Latarka" *opcjonalne
    10. Ekran dotykowy lub z klawiaturą QWERTY, raczej dotykowy
    11. Bluetooth też się przyda, często prowadzę samochód więc planuję zakupić słuchawkę
    12. Musi mieć dobry zasięg, mieszkam w zapadłej dziurze i są problemy z zasięgiem
    * Budżet około 1000-1300 zł

Czekam na Wasze propozycje i opinie.
    Pozdrawiam
    Maciej.
  • REKLAMA
  • #2 13385731
    Mariusz.94
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Polecam stronę www.mgsm.pl/‎ wybierz sobie odpowiednie parametry telefonu i wybierz z pośród wyszukanych.
  • REKLAMA
  • #3 13385845
    sanatarium
    Poziom 22  
    Ocena: 38
    Zastanawiam się nad Evolveo StrongPhone Q4. Czy ktoś posiada ten telefon i może się wypowiedzieć?

Dodano po 1 [godziny] 18 [minuty]:

Ten chyba telefon będzie lepszy niż poprzednik. Co sądzicie o myPhone S-line (czarny) ?
  • REKLAMA
  • #5 13391246
    yulu
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    Na obecna chwilę topową marką jeżeli chodzi o świat androida jest samsung.
    Najprościej będzie jeżeli wejdziesz na allegro, w dziale telefony>samsung wpiszesz w wyszukiwarkę hasło DUOS.
    W ten sposób będziesz miał przegląd ofert telefonów z dual sim normalnego producenta, a nie chińszczyzny. Tym bardziej że po kwocie którą chcesz wydać można sądzić że zależy Ci na jakości
REKLAMA