logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Propozycje tematów pracy inżynierskiej z zakresu sieci LAN, WLAN, WAN

kajtekph 09 Kwi 2005 14:50 1924 4
REKLAMA
  • #1 1389212
    kajtekph
    Poziom 17  
    Ocena: 9
    Witam w tym roku musze wybrać temat pracy inżynierskiej lub zaproponowć swój. Prosze o podzielenie się swoimi doświadczeniami i tematami swoich prac związanych z sieciami LAN, WLAN, WAN
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1426910
    Maras_23
    Poziom 18  
    Ocena: 7
    Ja niedawno pisałem taką pracę, budowa sieci WLAN na UZ. Napisałem z 80 stron, dostałem 5 :-). Jest o czym pisać, śmiało możesz sobie walnąć taki temat, jeśli możesz wybrać go samodzielnie oczywiscie :-).

--
    Pozdry,
    Marek
  • REKLAMA
  • #4 1426959
    Poziom 36  
    Ocena: 417
    kilka magisterek morze sie przydadza

jedna to protokolz telekomunikaczjne (nie da sie zalaczyc ..2 mb plik) a droga to media (Celem jest zaprezentowanie mediów i sygnałów wykorzystywanych w budowie sieci komputerowych. Opisano w niej media transmisyjne i ich parametry tj. przewodowe media elektryczne i media optyczne. Zaprezentowano również sieci bezprzewodowe, radiowe i satelitarn bla bla )
    Załączniki:
    • media sieciowe.pdf (708.9 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 1429969
    muminek
    Poziom 16  
    Ocena: 10
    Wybierz najpierw promotora, ktory ci pomoze albo poswieci troche uwagi twojej pracy. Potem zastanow sie co cie interesuje lub w czym chcesz byc dobry bo nastepne pol roku poswiecisz tylko temu. Unikaj oklepanych tematow. Ja tez konczylem sieci, a pisalem z mikrokontrolerow i asemblera (promotor zawsze mial dla mnie czas). Nie idz na latwizne.
REKLAMA