logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Propozycje tematów pracy magisterskiej z sieci komputerowych na PG

donka 04 Cze 2006 01:53 1264 5
REKLAMA
  • #1 2695269
    donka
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    no wlaśnie niedługo mam termin zaproponowania tematu a ja nic nie moge wymyślić. Jak macie jakieś pomysły to prosze je przedstawic. Studiuje informatyke na politechnice gdańskiej, specjalność systemy informatyczne. Temat najchętniej związany z sieciami.
  • REKLAMA
  • #2 2695431
    dan-j2
    Poziom 18  
    Mógl byś odgabic od mojego kolegi tez pisał prace na taki temat:
    był biurowiec jakis 5 pietrowy dosyc szeroki i musial zaprojektowac zeby w każdym pomieszczeniu byl zasieg rozlozyc w danych miejscach accespointy itp
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2695896
    tomj7
    Poziom 19  
    Ocena: 25
    Infrastruktura PKI w bezpieczeństwie sieci - protokół 802.1X itp.
  • REKLAMA
  • #4 2709064
    dj_pielgrzym
    Poziom 24  
    Ocena: 8
    Ty nie masz pomysłu ? :) Przecież to temat rzeka. Ja na Twoim miejscu raczej bym się zapytał inaczej - o łatwy dość prosty i taki temat ktory znajde opracowany na sciaga.pl :)

Możesz się zajac topologiami i legalnością małych sieci internetowych :) Począwszy od początków i pierwszych protokołów sprzętu itp po czasy obecne :)
  • REKLAMA
  • #5 2709405
    ~sojer
    Poziom 27  
    Ocena: 24
    Bardzo fajne są tematy związane z budową sieci dla jakiegoś konkretnego osiedla lub biura. Znajdujesz sobie kogoś kto chce robić sieć i mu ją projektujesz i wykonujesz w ramach pracy magisterskiej, a on ci daje pieniądze na cały sprzęt. Musisz mieć tylko jakieś pojęcie w tym temacie, bo jak będziesz eksperymentował na ludziach to może nie być za fajnie.
  • #6 2713344
    donka
    Poziom 15  
    dj_pielgrzym napisał:
    Ty nie masz pomysłu ? :) Przecież to temat rzeka. Ja na Twoim miejscu raczej bym się zapytał inaczej - o łatwy dość prosty i taki temat ktory znajde opracowany na sciaga.pl :)

Politechnika Gdańska - goście sa naprawde kumaci, mają pozatym ten antyplagiat. Dodatkowo należy przedstawić prace licencjacka bądz inżynierska ( jeśji ktoś ma - bo nie może byc ten sam bądz podobny temat).
    Dzieki za propozycje - ciekawe i poprosze o jeszcze.
REKLAMA