Mam w tej chwili Iphone 4. Miło zaskoczyła mnie jakość nagrywania dźwięku na koncertach w tym telefonie. Ale ponieważ system Iphona niezbyt mi pasuje, chciałbym go zmienić na Samsunga Galaxy S3 - nowsze modele są za drogie jak dla mnie. Problem w tym, że podobno ten telefon bardzo słabo nagrywa dźwięk na koncertach. Podobno miało to zostać poprawione, nie wiem, czy to zostało zrobione. Stąd moje pytanie - po pierwsze, może już zostało to poprawione i Galaxy S3 nagrywa dźwięk w podobnej jakości, co Iphony? Filmy pokazujące słabą jakość nagrywania S3 są sprzed 2 lat i informacje o mającej nadejść poprawce - też z tego okresu.
Jeśli nie, co polecicie w miarę taniego i ogólnie dostępnego (nie telefon, tylko jakieś urządzenie nagrywające), co oferowałoby podobną jakość nagrywania dźwięku, co Iphone 4? Nie mam wielkich wymagań, nie chcę się bawić w jakieś podłączanie kilku mikrofonów, czy skomplikowane sprzęty. Wystarczy mi właśnie taka jakość jak na Iphone 4, a jeśli cenowo wychodzi korzystnie, to może trochę lepsza? I ważne, żeby to było małe urządzenie, tak jak Iphona mogę np. włożyć do kieszeni koszuli na piersi i niczym się nie przejmować.
Jeśli nie, co polecicie w miarę taniego i ogólnie dostępnego (nie telefon, tylko jakieś urządzenie nagrywające), co oferowałoby podobną jakość nagrywania dźwięku, co Iphone 4? Nie mam wielkich wymagań, nie chcę się bawić w jakieś podłączanie kilku mikrofonów, czy skomplikowane sprzęty. Wystarczy mi właśnie taka jakość jak na Iphone 4, a jeśli cenowo wychodzi korzystnie, to może trochę lepsza? I ważne, żeby to było małe urządzenie, tak jak Iphona mogę np. włożyć do kieszeni koszuli na piersi i niczym się nie przejmować.