logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ferguson S3 Plus - Nowe oprogramowanie skąd i jak to zrobić?

geryon 27 Kwi 2014 08:49 4071 4
REKLAMA
  • #1 13546405
    geryon
    Poziom 17  
    Ocena: 126
    Witam posiadam tablet jak w temacie ferguson s3plus wysypał się android na nim, zbyt wiele dziwnych aplikacji z nieznajomego źródła aż w końcu po włączeniu widać tylko jakieś kwadraciki nie loguje się do systemu po prostu, czy ktoś z Was drodzy koledzy wie skąd pobrać nowego androida i jak wgrać? Tzn domyślam się, że należy wejść w tryb serwisowy załadować andka na kartę SD i to wszystko tylko skąd pobrać?

Pomożecie? :)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 13546714
    geryon
    Poziom 17  
    No albo jestem ślepy albo kolega ma inny internet :P Nie ma tutaj firmware do pobrania do tego modelu są same instrukcje.
  • REKLAMA
  • #4 13688318
    wojstel
    Poziom 12  
    Poradziłeś sobie z tym problemem? Ja mam to samo. Któregoś dnia zamiast się uruchomić wyświetla cały czas latające kwadraciki. Uruchamiałem już z 10 razy i nie pomaga. Resetowałeś go? Bo szkoda mi danych i wolę zapytać czy pomogło jak już mam to zrobić
  • #5 13690407
    geryon
    Poziom 17  
    Tak poradziłem sobie, ale nie sam. Tablet trafił do serwisu fergusona gdzie potwierdzili błąd systemu. Uzyskałem jeszcze informację, że jest to częsta usterka w tych modelach.
REKLAMA