WItam,
Mam problem z pendrivem verbatim 8 gb. Po włożeniu do komputera widzi go ale wyświetla się komunikat "skanuj i napraw" albo "pomiń ten krok" W zakładce komputer wyświetla się ten pendriva, czasami nawet da się podejrzeć pliki które na nim są ale nic nie idzie wgrać ani nawet usunąć, wyskakuje wtedy komunikat że dysk uszkodzony. System win 7. Próbowałem formatować narzędziem windowsa w ntfs, fat32 i komunikat że system nie mógł dokończyć formatowania. Formatowałem także przez hp usb disc storage format toll v2.2.3 bez skutku.
Ponadto wynik z ChipGenius.
Device Name: +[K:](Verbatim STORE N GO USB Device)
PnP Device ID: VID = 0CF3 PID = 9271
Serial Number: 12345
Revision: /5.00
Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)
Product Vendor: Verbatim
Product Model: STORE N GO
Tools on Web: (N/A)
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Mam problem z pendrivem verbatim 8 gb. Po włożeniu do komputera widzi go ale wyświetla się komunikat "skanuj i napraw" albo "pomiń ten krok" W zakładce komputer wyświetla się ten pendriva, czasami nawet da się podejrzeć pliki które na nim są ale nic nie idzie wgrać ani nawet usunąć, wyskakuje wtedy komunikat że dysk uszkodzony. System win 7. Próbowałem formatować narzędziem windowsa w ntfs, fat32 i komunikat że system nie mógł dokończyć formatowania. Formatowałem także przez hp usb disc storage format toll v2.2.3 bez skutku.
Ponadto wynik z ChipGenius.
Device Name: +[K:](Verbatim STORE N GO USB Device)
PnP Device ID: VID = 0CF3 PID = 9271
Serial Number: 12345
Revision: /5.00
Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)
Product Vendor: Verbatim
Product Model: STORE N GO
Tools on Web: (N/A)
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam