logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Automapa na GPS Goclever 505 - różnice w uruchamianiu na dwóch urządzeniach

duszynskid 22 Cze 2014 15:27 3693 1
REKLAMA
  • #1 13730766
    duszynskid
    Poziom 8  
    Witam mam problem dotyczący automapy w GPS'e goclever 505, a mianowicie mam dwa te same GPS'y i w jednym wgranie automapy poszło ok (po prostu wrzuciłem plik z automapą do pamięci wewnętrznej) a w drugim automape da się włączyć tylko ręcznie tzn. przez windowsa. Chodzi o to że w jednym da się kliknąć "nawigacja" a w drugim nie. Wiem że tłumacze to trochę pokrętnie ale mam nadzieje że ktoś mnie zrozumie i pomoże. Z góry dzięki ! :D

Dodaje zdjęcie menu GPS Automapa na GPS Goclever 505 - różnice w uruchamianiu na dwóch urządzeniach
  • REKLAMA
  • #2 13731044
    mscgs24
    Poziom 21  
    Ocena: 65
    Może masz ścieżki różne?
    Czy w obydwóch urządzeniach masz identyczną ścieżkę dostępu do AM jak w tym działającym?
    Czy nazwy plków *exe masz takie same?
    Jeśli pulpit, menu miałeś zrobione na jednym urządzeniu i ustawiane wszystko pod to działające urządzenie to musisz sprawdzić na drugim czy ścieżki dostępowe są identyczne.
    W plikach konfiguracyjnych masz ścieżkę dostępową, która powinna wyglądać +/- tak:

Nand/MobileNavigator/AM.exe
    lub
    SDMMC/MobileNavigator/AM.exe

różne pulpity i różne nazwy plików toteż i ścieżki dostępowe mogą wyglądać różnie.
    Najlepiej, jakbyś wrzucił pliki konfiguracyjne menu to by się przeglądneło i byłoby wiadomo.
REKLAMA