logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Acer AS 5250 - wolne działanie, zacinanie filmów, przeglądanie stron

byczakrew 29 Cze 2014 09:12 1191 2
REKLAMA
  • #1 13751206
    byczakrew
    Poziom 2  
    Witam,

Komputer mam juz od 2 lat i od początku bylo z nim coś nie tak (przynajmniej mi się tak zdaje). Laptop ma 4 gb ramu procesor AMD E-450 1,65ghz, AMD Radeon HD 6320 grafics, windows7. Wiem, że nie nie jest to kosmiczny sprzęt, ale przeglądanie stron i oglądanie filmów powinno działać wyśmienicie a jest na odwrót. Gdy wchodzę na jakąś stronę i skroluję w dół to wolno mi się to wszystko wczytuje, filmiki na youtube zacinaja mi sie a na sliverlighcie to często w ogóle oglądać się nie da.

Miałem w zyciu slabsze komputery i wszytsko to jakos lepiej dzilalalo a na tym to nawet gdy postawie nowy system to wszytsko jest takie jakby poklatkowane. Myslalem tez ze moze troche przesadzam, ale niedawno moja zona kupila sobie nowego lapka i dziala wszystko wysmienicie, przegladanie stron sprawia przyjemnosc a nie jak na tym udreka.

Ma ktoś jakiś pomysł co moze być z nim nietak?
  • REKLAMA
  • #3 13751454
    byczakrew
    Poziom 2  
    Dodam, że wcześniej miałem inny dysk twardy, ale problem był taki sam. Acer AS 5250 - wolne działanie, zacinanie filmów, przeglądanie stron Acer AS 5250 - wolne działanie, zacinanie filmów, przeglądanie stron
REKLAMA