Witam mam problem z dźwiękiem w komputrze.
Mam podłączone głośniki, które działają w 100% i są na 100 % dobrze podłączone.
W prawym dolnym rogu , gdy kliknę na głośnik to widzę, że zielony wskaźnik się porusza i w menadżerze urządzeń pokazuje że w sterownikach jest wszystko okey, a pomimo tego dźwięku nie słychać ( nigdzie, czy to w internecie czy w mp3 )
Dodam też, że gdy podłączam mikrofon również widać, że wskaźnik się porusza.
Moim zdaniem problem leży w ustawieniach, a jeżeli tam jest wszystko dobrze to mam zepsute gniazdo do komputera ( zielone kółko ) tam gdzie podłącza się głośniki.
Chciałbym abyście pomogli mi z ewentualnym wykluczeniem zepsutego gniazda.
Dodaje zdjęcie z parametrami mojego komputera i liczę na pomoc bo koniecznie muszę mieć dźwięk w komputerze.
Mam podłączone głośniki, które działają w 100% i są na 100 % dobrze podłączone.
W prawym dolnym rogu , gdy kliknę na głośnik to widzę, że zielony wskaźnik się porusza i w menadżerze urządzeń pokazuje że w sterownikach jest wszystko okey, a pomimo tego dźwięku nie słychać ( nigdzie, czy to w internecie czy w mp3 )
Dodam też, że gdy podłączam mikrofon również widać, że wskaźnik się porusza.
Moim zdaniem problem leży w ustawieniach, a jeżeli tam jest wszystko dobrze to mam zepsute gniazdo do komputera ( zielone kółko ) tam gdzie podłącza się głośniki.
Chciałbym abyście pomogli mi z ewentualnym wykluczeniem zepsutego gniazda.
Dodaje zdjęcie z parametrami mojego komputera i liczę na pomoc bo koniecznie muszę mieć dźwięk w komputerze.