czy wie ktos jak zdjac locka z tego tel. sst nie, x65 nie z gory dzieki
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamrobal30 napisał:a co do zanizania wersji swup v25 i sst 5.31 pisal ktos na elektrodzie ze tak robil (tylko nie bylo zmianki czy lutowal tp) jest to mozliwe nie uszkadzajac fona. pytam dlatego ze padl mi A65 v05 wgralem v07 ale nie dzialal jak powinien wiec podalem mu full fl. v05 i dziala a tez bylo na elektrodzie ze nie mozna zanizac bo pada fon. byc moze problemem jest zbyt duzy przeskok v43 na v25 o ile jest taka mozliwasc
infobis napisał:robal30 napisał:a co do zanizania wersji swup v25 i sst 5.31 pisal ktos na elektrodzie ze tak robil (tylko nie bylo zmianki czy lutowal tp) jest to mozliwe nie uszkadzajac fona. pytam dlatego ze padl mi A65 v05 wgralem v07 ale nie dzialal jak powinien wiec podalem mu full fl. v05 i dziala a tez bylo na elektrodzie ze nie mozna zanizac bo pada fon. byc moze problemem jest zbyt duzy przeskok v43 na v25 o ile jest taka mozliwasc
Możesz zanizyć flesza SST lub martechem ale nie winswup- bo ci fon padnie i dopiero po wgraniu fula się obudzi....
pawel napisał:ja odpalilem v5.38 za "free", ale nie mialem okazji przetestowac...Z tego co jednak pisza - jednym dziala ok, u drugich po unlocku wrong software, wiec dopoki nie sprawdze v5.38 nie bede wydziwial..Ale to troche jako ciekawostka, choc wielu ja pewnie zna(mam na mysli sst 5.38 update by BB-gsm).. Co do v6.05 czy 6.06 jak na rzie watpie w dostepnosc za"free"...