logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mercedes Vito Jak rozebrać deskę w okolicy radia itd...

Danieloos 27 Kwi 2005 17:08 6884 2
REKLAMA
  • #1 1442382
    Danieloos
    Poziom 25  
    Ocena: 69
    Witam, potrzebuje małą podpowiedz jak zabrać się do rozbierania deski w okolicach radia, regulacji ogrzewania, tak jest wszystko ładnie dopasowane i wykonane, że nie wiem jak do tego podejść żeby czegoś nie uszkodzić (połamać) mój problem tkwi że pokrętło od ustawienia nagrzewnicy się rozsypało lub spadła tam jakaś linka. Proszę o małą podpowiedż jak juz ktoś to rozbierał. Dzięki z góry i Pozdrawiam.....
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1442963
    Gerri
    Spec od Mercedesów
    Ocena: 3610
    Pod radiem są dwie śrubki, w "zimnych" nawiewach też dwie (nawiewy lepiej zamknąć żeby śrubek za głęboko nie szukać jak spadną :lol: )
    a potem rwiemy do góry (można zacząć na dolnym obwodzie lewarka, naokoło są zatrzaski) Nie napisałeś jaki model Vito, ale jest to zbliżone.
    Pzdr.
  • #3 1453701
    Danieloos
    Poziom 25  
    Ocena: 69
    Dzięki było to przybliżone, śrubki się znajdowały dwie nad popielniczką i dwie pobokach, a nie przy nawiewie i usterkę usunołem spadł pancerz z plastikowego elementu przy pokrętle więc uważam temat za zamknięty. Pozdrawiam.....
REKLAMA