Witam
Zakupiłem adapter WiFi Netgear WNDA3100 v2 i mój telewizor w ogóle go nie widzi... Panasonic TX-P50UT50E.
Miało być tak pięknie, podobno ten adapter ma taki samym Chipset co orginał panasa.
Pozdrawiam
Problem w tym, że wcześniej miałem tv podłączonego po kablu do routera i wszystko było ok. Po powrocie z urlopu brak połączenia z internetem, prawdopodobnie po burzy, która była podczas mojej nieobecności padło wejście ethernet w tv.
Tak więc poszukałem, poczytałem i wymyśliłem sobie zakup adaptera WiFi Netgear WNDA3100 v2 bo niby działa z prawie każdym tv Panasonica i tu lipa bo po włożeniu do USB nic sie nie dzieje.
Konfiguracja sieci na bezprzewodową w menu i reset do ustawień fabrycznych nic nie daje bo tv nie widzi adaptera, widocznie WNDA3100 nie obsługuje tego modelu telewizora, chyba że coś źle robię.
Pomocy.
pmarko11 napisał:prawdopodobnie po burzy, która była podczas mojej nieobecności padło wejście ethernet w tv.
pmarko11 napisał:Pomocy.
KOCUREK1970 napisał:pmarko11 napisał:prawdopodobnie po burzy, która była podczas mojej nieobecności padło wejście ethernet w tv.
To w tv padło, a w routerze nie?.
No to jest dla mnie też dziwne.pmarko11 napisał:Pomocy.
Nikt nie gwarantował, że nie oryginalny będzie działał.
Próbować dalej z innymi modelami, albo kupić model dedykowany do tego tv.