logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ resetuje się i pokazuje czarny ekran - co robić?

kamil45468 15 Wrz 2014 17:27 2958 2
REKLAMA
  • #1 13962851
    kamil45468
    Poziom 1  
    16:51 Tablet Prestigio multipad 7.0 nie działa
    Witam!
    Mam pewien problem posiadam tablet który posiada pewną wadę
    a mianowicie od początku był wolny nie radził sobie z przeglądarką,kolega posiada taki sam model i dziala bez zarzutów.
    W serwisie mówiono mi że soft jest niestabilny.
    a wczoraj podczas korzystania z tabletu samo iście się zresetowal i do tej pory gdy trwa lądowanie systemu pojawia się czarny ekran.
    Co mam zrobić żeby był sprawny?
    Prosił bym o wytłumaczenie krok po kroku co mam zrobić żeby działało?
    Model:Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+
    Android 4.2
    Tablet PC | PMP3670B
    Dane Techniczne:
    Procesor;ARM CORTEX A8 Taktowany zegarem 1.0 GUZ
    Pamięć ram:512MB, Kości DDR3
    Pojemność pamięci masowej: Flash, 4GB(2gb dostępne dla użytkownika)
    Akumulator:3200 mAh, litowo-polimerowy
    Proszę o pomoc!
    A nie odpowiedzi;zanies do serwisu chcę umieć sam zrobić a nie bezmyslnie wydać pieniądze
    Proszę o wytłumaczenie jak mam naprawić ten problem
    Załączniki:
    • Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ resetuje się i pokazuje czarny ekran - co robić? DSC_0001.jpg (598.12 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ resetuje się i pokazuje czarny ekran - co robić? DSC_0004.jpg (594.8 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ resetuje się i pokazuje czarny ekran - co robić? DSC_0005.jpg (698.16 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ resetuje się i pokazuje czarny ekran - co robić? DSC_0010.jpg (763.51 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 15743435
    Boles556wp
    Poziom 1  
    Jakbyś miał go jeszcze w posiadaniu i chcesz go opchnąć to daj mi znać potrzebuje do niego części ;)
    kontakt : boles556wp(_at_)wp.pl
  • #3 15743530
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1659
    Spróbuj wgrać nowy firmware. Pobierasz stąd http://nl02.dl.prestigio.com/Service_Files/TabletPC/PMP3670B/
    Po pobraniu wypakuj, w środku masz instrukcję.
REKLAMA