Witam. Mam problem, mianowicie laptop wyświetla mi brak sterownika Kontrolera Video 3W. Nie rozumiem za bardzo o co chodzi więc może znajdzie się ktoś mądry, kto będzie umiał pomóc.
Dziś robiłem już 2 formaty, a problem nadal występuje.
Dodam też że instaluję wszystkie sterowniki dołączone na płycie z laptopem (ew. ściągam ze strony producenta).
Na początku instaluję sterowniki do płyty głównej, później całą resztę, na końcu sterowniki do kart graficznych (najpierw zintegrowanej Intela, potem nVidii).
Mój laptop to Acer Aspire E5-571G.
Karty Graf. - Intel HD Graphics oraz GF 840M.
Gdy świeci się ten żółty znak zapytania to GF 840M znika z zakładki Karty Graficzne w menadżerze urządzeń.
Wcześniej komputer wyświetlał Blue Screena, po dłuższym czasie.
Screen z Menadżera Urządzeń:
Jakaś porada?
P.S W panelu nVidii pokazuje mi że sterowniki są aktualne, jednak na stronie nVidii są dostępne nowe sterowniki.
Dziś robiłem już 2 formaty, a problem nadal występuje.
Dodam też że instaluję wszystkie sterowniki dołączone na płycie z laptopem (ew. ściągam ze strony producenta).
Na początku instaluję sterowniki do płyty głównej, później całą resztę, na końcu sterowniki do kart graficznych (najpierw zintegrowanej Intela, potem nVidii).
Mój laptop to Acer Aspire E5-571G.
Karty Graf. - Intel HD Graphics oraz GF 840M.
Gdy świeci się ten żółty znak zapytania to GF 840M znika z zakładki Karty Graficzne w menadżerze urządzeń.
Wcześniej komputer wyświetlał Blue Screena, po dłuższym czasie.
Screen z Menadżera Urządzeń:
Jakaś porada?
P.S W panelu nVidii pokazuje mi że sterowniki są aktualne, jednak na stronie nVidii są dostępne nowe sterowniki.