logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o pralce Amica EAWM6102SL - czy warto kupić?

xlenka 03 Paź 2014 10:54 2865 1
REKLAMA
  • #1 14011140
    xlenka
    Poziom 1  
    Witam serdecznie. Na dniach powinnam zakupić sprzęt agd do nowego domu. W miarę szybko wszystko wybrałam, ale... zawiesiłam się na pralce. Moje kryteria to 6kg. wsadu, głębokość do 45cm. i energooszczędna. Na początku byłam zdecydowana na Electroluxa. Niestety po wizycie u koleżanki zwątpiłam słysząc jak ona buczy i gwiżdże. Ponoć mają trzy takie w rodzinie i wszystkie takie głośne. Poczytałam na forum i dowiedziałam się, że najlepiej jak pralka ma rozbieralny bęben. No to poszukiwania od nowa. Zaciekawiła mnie Amica EAWM6102SL ma wszystko co mnie interesuje i wymienne łożyska, tylko te opinie o Amice nieco odstraszają. Proszę o opinie czy lepiej kupić niedrogą Amicę czy droższą " lepszej " firmy i mieć nadzieję, że się nie popsuje po gwarancji? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 14011178
    goldi74
    Poziom 43  
    Ocena: 1538
    Też w zeszłym roku miałem dylemat z wyborem nowej pralki. I po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw wybrałem Amicę, co prawda inny model AWN710D. A opinie w necie bardzo często są pisane za pieniądze, więc nie można na nich zbytnio polegać.
REKLAMA