logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Amica EWA2S714BKiSV vs Electrolux EW6SN406BPI: Pralka slim z automatyką wagową i parową

gladkimedia 26 Maj 2023 22:57 1299 5
REKLAMA
  • #1 20595730
    gladkimedia
    Poziom 2  
    Zastanawiam się nad zakupem którejś z tych pralek, ogólnie chodzi mi o pralkę slim bądź super slim. Oba modele przykuły moja uwagę ze względu na automatykę wagową oraz funkcje parowe chociaż skłaniam się w stronę Amica ze względu na lepsze parametry
    Mirki pomóżcie !!! Co lepiej wybrać aby nie wyrzucić pieniędzy w błoto ?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20595781
    gladkimedia
    Poziom 2  
    Bosch nie ma slimek więc niestety odpada
  • REKLAMA
  • #4 20595886
    Kenworth 18
    Poziom 43  
    Ocena: 3737
    Electrolux jakościowo jest znacznie lepszy od Midea bo obecnie Amica jest własnością Chińczyków i pozostało tylko polskie logo. Z kolei Electrolux ma zgrzewane zespoły piorące w astronomicznych cenach a Amica rozkręcane i można łożyska bębna wymienić nawet we własnym zakresie a w przypadku Electrolux należy oddać zespół piorący do serwisu napraw sprzętu AGD, który świadczy takie usługi a nie każdy świadczy lub wysłać zespół piorący do jednej z firm w Polsce, która naprawia wysyłkowo.
  • REKLAMA
  • #5 20596013
    AsReeX
    Poziom 40  
    Ocena: 1602
    Żadna z wymienionych pralek, nigdy nie miała automatyki wagowej! Na miejscu autora kupiłbym najtańszego Whirlpoola z pod logo "Indesit" - 1100 -1200 (nic sensownego "slim" na rynku nie ma).

Ps. Nowe elektroniki w Electrolux jakością nie grzeszą!
  • #6 20612735
    gladkimedia
    Poziom 2  
    Nikt nie pomógł Kupiłem amice
REKLAMA