Cześć. Kupiłem z pół roku temu laptopa Samsung NP535U3C. Miał oryginalnie wgranego Windowsa 8, wszystko chodziło ładnie pięknie. W końcu spadł na podłogę i uszkodził się mechanicznie dysk twardy. Jako że mieszkam za granicą, a komputer kupiłem w Polsce, po pertraktacjach z tutejszym Samsugniem, który mówił, że naprawę w serwisie Samsunga można wykonać tylko w Polsce, zdecydowałem się rozwalić gwarancję i zmienić dysk samemu.
Ale jak znaleźć legalną kopię systemu Windows 8? Na spodzie laptopa jest hologram Windows 8, ale nie ten z kluczem aktywacyjnym czy czymś tam innym. Nie mam żadnego kodu, w pudełku od komputera też niczego nie było. W jaki sposób mogę wgrać do tego komputera system, który nie będzie mi krzyczał, że mam nielegalną wersję systemu?
Ale jak znaleźć legalną kopię systemu Windows 8? Na spodzie laptopa jest hologram Windows 8, ale nie ten z kluczem aktywacyjnym czy czymś tam innym. Nie mam żadnego kodu, w pudełku od komputera też niczego nie było. W jaki sposób mogę wgrać do tego komputera system, który nie będzie mi krzyczał, że mam nielegalną wersję systemu?