Witajcie koledzy fachowcy
"Jak trwoga to do Boga". U mnie trwoga, ale zwracam się do kolegów z Elektrody.
Problem, jak w w tytule.
Mam Samsunga Galaxy S3 mini (GT-i8190) i pojawia się taki komunikat "Wystąpił błąd serwera. Uruchom ponownie aparat" w momencie, gdy próbuję skorzystać z aparatu.
Telefon jest po gwarancji.
Android 4.1.2.
Podjęte dotychczas działania.
Wymieniony aparat przedni i tylny.
Reset w "Kopia zapasowa i zerowanie" (przywróć ustawienia fabryczne) wykonany.
Twardy reset "trzech króli" z przycisków (Volume Up, Home, Power) także zrobiony.
Czytając coś na zagranicznych forach ("Server error occurred. Restart camera") znalazłem sugestię, by: Ustawienia - Menedżer aplikacji - Wszystkie (aplikacje) - Zeruj preferencje aplikacji. Jednak to nic nie dało (tzn. nie widzę, by coś się wyzerowało - nie ma żadnej reakcji).
I to wszystko nic nie dało.
Przechodził ktoś przez to? Zna ktoś rozwiązanie? Poproszę o pomysły w poszukiwaniu pozbycia się problemu...
Robert
"Jak trwoga to do Boga". U mnie trwoga, ale zwracam się do kolegów z Elektrody.
Problem, jak w w tytule.
Mam Samsunga Galaxy S3 mini (GT-i8190) i pojawia się taki komunikat "Wystąpił błąd serwera. Uruchom ponownie aparat" w momencie, gdy próbuję skorzystać z aparatu.
Telefon jest po gwarancji.
Android 4.1.2.
Podjęte dotychczas działania.
Wymieniony aparat przedni i tylny.
Reset w "Kopia zapasowa i zerowanie" (przywróć ustawienia fabryczne) wykonany.
Twardy reset "trzech króli" z przycisków (Volume Up, Home, Power) także zrobiony.
Czytając coś na zagranicznych forach ("Server error occurred. Restart camera") znalazłem sugestię, by: Ustawienia - Menedżer aplikacji - Wszystkie (aplikacje) - Zeruj preferencje aplikacji. Jednak to nic nie dało (tzn. nie widzę, by coś się wyzerowało - nie ma żadnej reakcji).
I to wszystko nic nie dało.
Przechodził ktoś przez to? Zna ktoś rozwiązanie? Poproszę o pomysły w poszukiwaniu pozbycia się problemu...
Robert