Witam
Jam problem. Tak jak we wcześniejszych postach problem jest naWprowadziłemzilem do nowego tunera z bootem 16.1, boota stNiego
(NIe wiem po co sam sie zastanawiam
)
Mam pytanko, czy kupienie programatopodłączenieodlaczewszystkoo tunera to wykonajakmodlitwę? czy mpodł&jakieśzyćnac jakas "modlitwe" to znaczy podlaczyc jakies dodatkowe napiecei na flash (cos takiego przeczytalem) jesli tak to prosze o pomoc i opisanie tego krok po kroku.
Bardzo mi zalezy nad uruchomieniem tego. Wiem ze serwis to wykona za 100zl, moze darady to samemu zrobic.
Jeszcze raz prosze o pomoc.
Moze jakies wskazowki na maila : 100713(_at_)student.pwr.wroc.pl
lub GG 1263142
Dzieki
Dodano po 1 [minuty]:
widze ze sprawdzanie bledow slabo dziala:( sorrki za literowki
Dodano po 30 [minuty]:
Jeszcze raz napisze.
Bo ciezko odczytac to co napisane.
Kupilem wczoraj tuner Ferguson 3018SE z bootem 16.1, przez pomylke wgralem starsza wersje boota. I KIBEL "8888"
Wiem ze mam kupic programator Jtag koszt 20zl.
i na stronie http://polaris.dvhk.pl/?id=jtag wykonac te etapy.
czy bede musial lutowac jakies rezystorki i kabelki??
czy lepiej oddac do serwisu koszt 100zl
Dzieki za pomoc
Jam problem. Tak jak we wcześniejszych postach problem jest naWprowadziłemzilem do nowego tunera z bootem 16.1, boota stNiego
Mam pytanko, czy kupienie programatopodłączenieodlaczewszystkoo tunera to wykonajakmodlitwę? czy mpodł&jakieśzyćnac jakas "modlitwe" to znaczy podlaczyc jakies dodatkowe napiecei na flash (cos takiego przeczytalem) jesli tak to prosze o pomoc i opisanie tego krok po kroku.
Bardzo mi zalezy nad uruchomieniem tego. Wiem ze serwis to wykona za 100zl, moze darady to samemu zrobic.
Jeszcze raz prosze o pomoc.
Moze jakies wskazowki na maila : 100713(_at_)student.pwr.wroc.pl
lub GG 1263142
Dzieki
Dodano po 1 [minuty]:
widze ze sprawdzanie bledow slabo dziala:( sorrki za literowki
Dodano po 30 [minuty]:
Jeszcze raz napisze.
Bo ciezko odczytac to co napisane.
Kupilem wczoraj tuner Ferguson 3018SE z bootem 16.1, przez pomylke wgralem starsza wersje boota. I KIBEL "8888"
Wiem ze mam kupic programator Jtag koszt 20zl.
i na stronie http://polaris.dvhk.pl/?id=jtag wykonac te etapy.
czy bede musial lutowac jakies rezystorki i kabelki??
czy lepiej oddac do serwisu koszt 100zl
Dzieki za pomoc