logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odśnieżarka - Wybór odnieżarki Stiga SNOW CRYSTAL 3262P vs. reszta

MK VP 09 Gru 2014 19:20 1500 1
REKLAMA
  • #1 14207051
    MK VP
    Poziom 2  
    Witam,
    Przygotowuje się do zakupu odśnieżarki, niestety z racji remontu mieszkania musiałem temat przesunąć na późną jesień-wczesną zimę. Przeglądałem oferty odśnieżarek, niżej załączam wykaz odśnieżarek, którymi jestem zainteresowany:
    1. STIGA SNOW CRYSTAL 3262P,

2. AGROMA ST7062L,

3. MASTER SNOW KCM726MS,

4. AL.-KO SNOW LINE 620EII,

5. VEGA KC726S
    Powierzchnia odśnieżania to około 500 m2, interesuje mnie odśnieżarka z możliwością samodzielnej wymiany oleju silnikowego (łatwa dostępność do wlewu). Interesuje mnie odpalanie za równo ręczne jak i elektryczne. Który silnik najlepszy Briggs. Stratton czy chiński Loncin? W jednym miejscu na odcinku długości 50 m mam delikatne wzniesienie, warto by było chyba kupić odśnieżarkę z napędem. Czy ktoś może doradzić coś w tej kwestii? Budżet max jakim dysponuje na zakup to 2500 zł - 3000 zł.
    Z góry dzięki za rady, pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 14207527
    frantic21
    Poziom 16  
    Ocena: 156
    Zdecydowanie warto dołożyć do odśnieżarki z napędem, jakbyś polatał te 500 m2 i 10-15 cm śniegu to zobaczysz czemu.
    Popatrz jak z serwisem w okolicy, ewentualnie dostępnością części typu paski itp. Do silników raczej nie ma problemów z częściami.
REKLAMA