Siema. Trochę dziwne pytanie ale wydaje mi się realne. Otóż mam takiego natreta i cały czas gada z moją mamą na gg. Tacie się to nie podoba ale nie chce mamie nic blokować. Otóz miałem okzje dowiedzieć się, że chyba większość serwerów oferuje system "ban" , czyli zakładnie blokady i gościu nie może nic robić. Otóż chciałem coś takiego zrobić na własnym kompie pc. Czyli gość mamie pisze na gg ale mama nic nie widzi (sygnał nie dochodzi bo jest blokada wewnętrzna. Ta blokada w gg to trochę lipa bo usuwa kontakt z listy kontaktów i łatwo znów nawiązywać połączenia, bo można z tamtąd usunąc kontakt. Czy jest jakaś wewnątrz windowsa blokada sygnału, żeby cokolwiekj goścu chciał zrobić to ni mógł, np. za pomoca jego ip albo nazwą hosta. wiem, że coś takiego napewno istnieje więc jak ktoś znałby odpowiedź to dam przycsk "pomógł" na każdej odpowiedzi. Pozdrawiam
Dodano po 3 [minuty]:
Sorry za błędy, ale mam jeszcze small pytanko do tego. Jak można odczytać, albo jakim programem, adres ip lub nazwęhosta z idącego sygnału np. jak gadam z gościem na gg to żeby mi pokazał nr. ip. Pozdro
Dodano po 3 [minuty]:
Sorry za błędy, ale mam jeszcze small pytanko do tego. Jak można odczytać, albo jakim programem, adres ip lub nazwęhosta z idącego sygnału np. jak gadam z gościem na gg to żeby mi pokazał nr. ip. Pozdro