logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak uruchomić starą gitarę basową z kablem jack 6,5mm?

dilidzins 13 Gru 2014 17:43 588 0
REKLAMA
  • #1 14219210
    dilidzins
    Poziom 2  
    Witam.
    Ostatnio znalazłem na strychu starą gitarę basową (bodajże po ojcu) i wpadłem na pomysł ,by nauczyć się grać na gitarze.Potrzebuje pomocy z waszej strony z racji tego ,że jestem laikiem w dziedzinie elektroniki nie wiem jak ją uruchomić.Z gitary wystawał kabel który jest chyba od jacka 6,5mm.
    Próbowałem podłączyć ją pod mikrofon do komputera ,ale nie słychać dźwięku.

Liczę na pomoc z waszej strony ! poniżej załączam zdjęcia jak to wygląda :
    Załączniki:
    • Jak uruchomić starą gitarę basową z kablem jack 6,5mm? CAM00087.jpg (889.97 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak uruchomić starą gitarę basową z kablem jack 6,5mm? CAM00086.jpg (949.29 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak uruchomić starą gitarę basową z kablem jack 6,5mm? CAM00084.jpg (752.66 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak uruchomić starą gitarę basową z kablem jack 6,5mm? CAM00083.jpg (804.02 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak uruchomić starą gitarę basową z kablem jack 6,5mm? CAM00081.jpg (1.08 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA