Garrett EuroACE vs. Prospector 2 vs. Minelab X-Terra 305 vs. Teknetics co kupić ??
Witam. Poszukuje detektora dla początkującego. Byłby to mój pierwszy sprzęt. Chciałbym sprawdzić czy w moim domu który właśnie remontuje, magazynkach oraz na działce nie znajdują się jakieś skarby. Znalazłem kilka detektorów na allegro którymi jestem zainteresowany i szczerze mówiąc nie wiem co kupić. budżet do 1200 zł chyba będzie ok.
GARRETT EuroACE 1199zł
Armand Prospector 2 1000zł
TEKNETICS EuroTek PRO 11"DD 1207zł z wymieniona cewką na 11''
TEKNETICS DELTA 4000 1179zł cewka 8''
Znajomy mówił mi także o Minelab X-TERRA 305
Trochę droższy ale nie wiem czy jest sens dopłacać.
Lub ewentualnie coś lepszego w podobnych cenach ? Chciałbym zamówić detektor jeszcze dziś żeby doszedł mi kurierem do Sylwestra.
Dzięki za pomoc. Paweł.
Witam. Poszukuje detektora dla początkującego. Byłby to mój pierwszy sprzęt. Chciałbym sprawdzić czy w moim domu który właśnie remontuje, magazynkach oraz na działce nie znajdują się jakieś skarby. Znalazłem kilka detektorów na allegro którymi jestem zainteresowany i szczerze mówiąc nie wiem co kupić. budżet do 1200 zł chyba będzie ok.
GARRETT EuroACE 1199zł
Armand Prospector 2 1000zł
TEKNETICS EuroTek PRO 11"DD 1207zł z wymieniona cewką na 11''
TEKNETICS DELTA 4000 1179zł cewka 8''
Znajomy mówił mi także o Minelab X-TERRA 305
Trochę droższy ale nie wiem czy jest sens dopłacać.
Lub ewentualnie coś lepszego w podobnych cenach ? Chciałbym zamówić detektor jeszcze dziś żeby doszedł mi kurierem do Sylwestra.
Dzięki za pomoc. Paweł.