logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kingway coliber rex - Odpięła i zgubiła mi się taka kostka i nie wiem jak to si

Wiolcia123 04 Sty 2015 17:50 1794 2
REKLAMA
  • #1 14291390
    Wiolcia123
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Odpięła i zgubiła mi się taka czarna kostka i nie wiem jak to się nazywa.Proszę o pomoc!

Ten biały wtyk był zakończony podłużną czarną kostką, tak twierdzi mój mąż.

Kingway coliber rex - Odpięła i zgubiła mi się taka kostka i nie wiem jak to si
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 14291696
    BANANvanDYK
    Poziom 42  
    Ocena: 2534
    Przedstawiona na zdjęciu kostka to złącze bezpiecznika. Kojarzę sobie że w niektórych chinolach właśnie na taką kostkę jest podłączony bezpiecznik w obudowie, ale do końca nie mogę sobie przypomnieć jak to dokładnie wygląda i jak się w nim wymienia bezpiecznik (wkładkę). Nawet google nie wie o co chodzi, pokazuje wyłącznie zdjęcia bezpieczników szklanych które są montowane na przewodzie i zamykane mleczną obudową.
    Wiolcia123 napisał:
    ten biały wtyk był zakończony podłużną czarną kostką tak twierdzi mój mąż

No zgadza się...

Widzę że jednak będzie problem z taką obudową bezpiecznika. Zapytaj w serwisie chinaRometa co z dostępnością takiej części. Jeśli będzie problem, to zażycz sobie przeróbki - montażu obudowy bezpiecznika płytkowego (takiego na przewodzie). Jeśli będą mieć problem z polutowaniem dwóch przewodów, to poproś jakiegoś znajomego elektryka lub elektronika.
  • #3 14291809
    Wiolcia123
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Zgadza się!!!!
REKLAMA