logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech Z-906 - Czy warto kupić do pokoju 3,3m x 7m? Alternatywy do 1300 zł?

nkky 10 Sty 2015 16:45 654 1
REKLAMA
  • #1 14314684
    nkky
    Poziom 1  
    Witajcie,
    Potrzebowałbym Waszej rady. Przymierzam się do kupowania zestawu nagłośnienia do mieszkanka.
    Pokój - 3,3m x 7m w tym aneks kuchenny kawałek.
    Czytałem wiele Waszych opinii i wiem jakie macie zdanie na temat zestawu Logitech Z-906. Dlatego prosiłbym o poradę. Na wstępie opiszę jakie zalety widzę w tym zestawie (i niewątpliwie podobnych zalet szukałbym w innym sprzęcie)
    1. Możliwość podłączenia wielu sprzętów na raz (konsola, TV, adapter bluetooth)
    2. Pilot
    3. Dźwięk przestrzenny

Do czego zestaw? Słuchanie muzyczki, stworzenie czegoś w stylu kino przez TV, konsola.
    Poszukuję pięknego dźwięku :) i najlepiej takich gabarytów które nie zajmą pół mieszkania.
    Czy według Was warto iść w ten zestaw czy też w podobnej cenie mogę kupić coś innego ?
    Dodam jeszcze że wolałbym aby cena (tj ok. 1200-1300zł) nie przekraczała mojego budżetu, oraz aby sprzęt był nowy a nie liczyć na możliwe pojawienie się okazji.

Dziękuję z góry z pomoc w doborze konkurencyjnego zestawu.

Ps. jeśli cena nie podskoczyła by dwukrotnie a miałoby mnie zwalić z nóg to chętnie posłucham też innych wykraczających poza ten budżet ofert.
  • REKLAMA
  • #2 14316723
    Lukson
    Poziom 33  
    Ocena: 128
    nkky napisał:
    Czytałem wiele Waszych opinii i wiem jakie macie zdanie na temat zestawu Logitech Z-906.
    Czyli wiesz, że nie są to opinie pochlebne.

nkky napisał:
    Słuchanie muzyczki
    Do tego używa się sprzętu STEREO.

nkky napisał:
    stworzenie czegoś w stylu kino przez TV, konsola.
    Tutaj już bardziej podpasuje ten plastik.

nkky napisał:
    Poszukuję pięknego dźwięku
    Zapomnij w tym budżecie a tym bardziej z tego plastiku.

Co do zestawu to celowałbym w używki albo jakieś gotowce z marketu pokroju amplituner Yamaha / Sony + kolumny Koda / Taga. Do 1500-1600 można wyrwać w promocji oraz włączonych niskich cenach.
REKLAMA