Witam, jak w temacie. Poszukuję schematu/informacji dotyczących podłączenia świateł LED do tego przemiennika. Posiadam owy przemiennik w Starze 266 który służy w mojej jednostce, zabrałem się za montaż dodatkowego oświetlenia w postaci lampek LED na przednim grillu i chciałbym stworzyć efekt migających naprzemian lampek nie używając żadnego dodatkowego modułu tylko bezpośrednio do tego przemiennika. Poniżej podstawiam schemat jak podłączyłem, jednak dzieje się tak, że jedna z lampek świeci cały czas a druga miga i nie mogę dojść gdzie leży błąd. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu, poniżej schemat jak podłączyłem.

Edytuj
PS: I jeszcze jedno pytanie, jak w tej sytuacji podłączyć trąbki które powinny być na pinie 4 i 5? Mogę podłączyć je razem z tymi ledami? Jeżeli nie to bardzo proszę o wyjaśnienie i ewentualny schemat jak to wszystko podłączyć. Dziękuje.
Edytuj
PS: I jeszcze jedno pytanie, jak w tej sytuacji podłączyć trąbki które powinny być na pinie 4 i 5? Mogę podłączyć je razem z tymi ledami? Jeżeli nie to bardzo proszę o wyjaśnienie i ewentualny schemat jak to wszystko podłączyć. Dziękuje.