logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć wzmacniacz Blaupunkt do radia Düsseldorf RCR84?

<booster> 12 Maj 2005 15:52 1525 1
REKLAMA
  • #1 1486001
    <booster>
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam,
    Mam stare urządzenie ktore wygląda jak wzmacniacz. Nie udalo mi sie go podłączyc w aucie więc pofatygowalem sie do elektryka. On mi powiedzial ze jego zdaniem jest to wzmacniacz 4-kanałowy, końcówka mocy i tuner radiowy UKF. A nie da sie go podłączyc w aucie bo to urządzenie potrzebuje specjalnego modelu radia Blaupunkta. Mam w aucie Dusseldorfa RCR84 i nie da rady zeby odpalił :/ (Kupilem go na Allegro jako wzmacniacz 2x30watt). Moze wiecie coś więcej o tym urządzeniu, moze ktos wie jak go podłączyc aby dzialal z moim radiem. Z góry dziękuje za pomoc. Ponizej załączam fotki.
    Załączniki:
    • Jak podłączyć wzmacniacz Blaupunkt do radia Düsseldorf RCR84? 0512_145923X.jpg (33.83 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak podłączyć wzmacniacz Blaupunkt do radia Düsseldorf RCR84? 0512_145742X.jpg (31.59 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak podłączyć wzmacniacz Blaupunkt do radia Düsseldorf RCR84? 0512_145636X.jpg (39.72 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak podłączyć wzmacniacz Blaupunkt do radia Düsseldorf RCR84? 0512_145601X.jpg (34.17 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak podłączyć wzmacniacz Blaupunkt do radia Düsseldorf RCR84? 0512_145536X.jpg (31.18 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak podłączyć wzmacniacz Blaupunkt do radia Düsseldorf RCR84? 0512_145506X.jpg (37.15 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 2115930
    Pioro33
    Poziom 19  
    Ocena: 77
    prawdą jest to że ten wzmacniacz potrzebuje specjalnego radioodbiornika firmy blaupunkt i mógłbyś go wykorzystać do celów własnych powiem Ci tyle że w te okrągłe złącza (te dwa czarne z otworami na bolce chyba na 6 bolców) to tkz. złącza DIN i tam musisz podać sygnał z radia jeśli podasz tam sygnał to wzmacniacz będzie chodził są nawet specjalne przejściówki ze złącza DIN na czincze (jest to duże ułatwienie) z tymże w tym urządzeniu jedno złącze jest do podania sygnału (nie wiem które) drugie jest najprawdopodobniej do podłączenia tunera.... poszperam jeszcze trochę i postaram sie napisać co i jak.... pozdrawiam życzę Wesołych Świąt

Dodano po 2 [minuty]:

napisz jak możesz bo na zdjęciu jest to niewidoczne na ile bolców są te okrągłe czarne złącza jak powiedziałem tkz. złącza DIN ile bolców w nie wchodzi....
REKLAMA