logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki laptop do starych gier i Pillars of Eternity? Wymagania i rekomendacje

bart_n 15 Sty 2015 21:30 711 1
REKLAMA
  • #1 14334471
    bart_n
    Poziom 9  
    Witam, mam bardzo konkretne pytanie :) Potrzebuję notebook na którym będę mógł grać w proste starsze gry takie jak Baldurs Gate itp, ale zależy mi na tym aby uruchomić też nową produkcję Pilar of eternity. Jej wymagania przedstawiają się następującą:

Rekomendowane: Pentium 4 2.6 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce 6600 GT lub lepsza), 20 GB HDD, Windows XP/Vista/7/8

Wymagania nie są wygórowane jednak chciałbym się upewnić że kupiony sprzęt obsłuży tą aplikację płynnie i bez żadnych zgrzytów. Można powiedzieć że będzie służył tylko do tej gry oraz do internetu :)

Próbowałem coś znaleźć jednak mnogość dostępnych konfiguracji mnie przerasta dlatego proszę o pomoc.

Ma być jak najtaniej ale powyższy tytuł ma być na MAX obsłużony.

Bardzo proszę o poradę jeżeli chodzi o komputery z matrycami w okolicach 12-13 cali oraz 15.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 14342545
    bart_n
    Poziom 9  
    Zauważyłem, że na wszystkich forach - im bardziej sprecyzowane pytanie tym trudniej uzyskać odpowiedź, a im mniej sprecyzowane - tym więcej odpowiedzi z prośbą o sprecyzowanie ;). Nikt mi nie pomoże? Premiera gry pod koniec marca ;)
REKLAMA