Witam, naczytałem się tego w internecie sporo, ale jest tyle tego, że nie wiem co wybrać, moje wymagania odnośnie sprzętu:
Matryca 14 - 15
Pamięć ram 4096mb
Karta graficzna dedykowana, lub zintegrowana jak nie da rady
Czytnik kart pamięci, Matryca LED, Obsługa standardu 802.11n, Podświetlana klawiatura
Procesor Intel Core 2 Duo 2 rdzeniowy
Pamięć dysku 160gb
Gwarancja minimum 3 miesiące
Windows 7 lub brak systemu
Rodzaj matrycy, koniecznie matowa
wi-fi
Bateria sprawna trzymająca minimum 3 - 4h, zasilacz w zestawie
Laptopa będę używał do przeglądania internetu, słuchania muzyki, oglądania filmów 480p - 720p - 1080p, DVD, w tym online youtube, ipla, tvn player, do konwertowania plików video, muzycznych i sprawdzania poprawności odpowiedniego formatu FLAC za pomocą aucdtecttaskmanager, przeglądania dokumentów i zdjęć, najlepiej allegro, i tylko sprzedawcy w 100% pozytywnymi komentarzami, bez żadnych negatywów, to będzie awaryjny sprzęt, i chce wybrać jak najlepiej.
W oko wpadł mi jak na razie tylko Dell Latitude E6400 P8700 2x2,53 4GB 160GB Win7, brać go ? czy coś lepszego dostane, co radzicie, proponujecie ?
Matryca 14 - 15
Pamięć ram 4096mb
Karta graficzna dedykowana, lub zintegrowana jak nie da rady
Czytnik kart pamięci, Matryca LED, Obsługa standardu 802.11n, Podświetlana klawiatura
Procesor Intel Core 2 Duo 2 rdzeniowy
Pamięć dysku 160gb
Gwarancja minimum 3 miesiące
Windows 7 lub brak systemu
Rodzaj matrycy, koniecznie matowa
wi-fi
Bateria sprawna trzymająca minimum 3 - 4h, zasilacz w zestawie
Laptopa będę używał do przeglądania internetu, słuchania muzyki, oglądania filmów 480p - 720p - 1080p, DVD, w tym online youtube, ipla, tvn player, do konwertowania plików video, muzycznych i sprawdzania poprawności odpowiedniego formatu FLAC za pomocą aucdtecttaskmanager, przeglądania dokumentów i zdjęć, najlepiej allegro, i tylko sprzedawcy w 100% pozytywnymi komentarzami, bez żadnych negatywów, to będzie awaryjny sprzęt, i chce wybrać jak najlepiej.
W oko wpadł mi jak na razie tylko Dell Latitude E6400 P8700 2x2,53 4GB 160GB Win7, brać go ? czy coś lepszego dostane, co radzicie, proponujecie ?