logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o kolumnach Audiomega BRX-40 z wzmacniaczem TDA2040?

stk401 15 Maj 2005 22:02 1145 5
REKLAMA
  • #1 1495930
    stk401
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Witam
    Co Państwo myślą o tych kolumnach? Czy ładnie brzmia bo słyszałem że generalnie to badziew ;)
    chcuałbym je zasilać wzmacniaczem na tda2040
  • REKLAMA
  • #2 1496060
    niszar
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Więc jest tak jak kolega słyszał. Nie znam może dokładnie tego modelu ale przeważnie w tych kolumnach są głośniki basowe stx w platikowych koszach śrdek mizerny a o sopranie lepiej nie wspominać;)
    Ogulnie mówiąc możliwie najtańsze podzespoły a cena wcale nie jest konkurencyjna.
  • REKLAMA
  • #3 1496063
    Banasiewicz02
    Poziom 31  
    Ocena: 107
    Hehe badziew niestety :) ostatnio ktoś na forum spalił wzmaka za pomocą tych kolumn bo się okazało że jedna kolumna miała 4 ohmy a druga 6 :D szmira totalna już lepiej alpharda kupić i samemu kolumienki zbudowac ;)
  • REKLAMA
  • #4 1496140
    marniu
    Poziom 25  
    Ocena: 55
    Witaj STK tak sie składa ze mieszkam jakies 15 kilometrów od AUDIOMEGI i powiem ze poprostu nie polecam nikomu tych kolumn, sam kiedys mialem BRX130 lecz sie pozbyłem szmelcu bo inaczej tego nazwać nie można !!! jak chcesz więcej info to pogadaj z dj_stopa jest z mojego miasta i w którymś z postów napisał ze był w tej fabryczce i widział jak tam sie produkuje kolumny !
    tu masz link www.elektroda.pl/rtvforum/topic255503.html

pozdrawiam marniu
  • REKLAMA
  • #5 1496255
    filip.s
    Poziom 23  
    Ocena: 85
    hehehe panowie nie polecam tej firmy ogólnie szajs i tandeta, tak jak mówiłem najlepsza rzecz w ich fimie to sekretarka :twisted: ogólnie moc tych kolumn jest bardzo zawyrzana i sprawnośc tych zestawów bardzo mała :( juz lepiej zakupić jakieś urzywane altusy do regeneracji :)

Pozdrawiam!
    Filip Stopczyński
    dj_stopa(_at_)poczta.fm
  • #6 1498128
    stk401
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    O ile w ogule mają sekretarke.. słyszałem że to jakiś koleś w garażu robi teb sprżecik :D
    Rzeczywiście nie ma dobrego zdania na temat tego sprzętu(trudno sie dziwić jak fajans robią ;) )
    Ale może ktoś sie zetknął z tym modelem BRX-40? Na cuda nie ma co liczyć na pewno nie jest o niebo lepsze od pozostałych bubli tej firmy..
    Ale może jest to jedyny jakiś "znośny" model??
    Nie wiem.. moze ktoś już miał te kolumienki ??
    Chce jakieś małe w miare małe kolumienki do wzmaka na tda2040..

POzdro
REKLAMA