logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung NP50V7C-S09PL - Dysk 100% użycia, zacinanie się systemu Windows 8

Deszczu177 15 Lut 2015 21:45 549 0
REKLAMA
  • #1 14442670
    Deszczu177
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam, jestem posiadaczem swojego laptopa już około pół roku może rok, i od samego początku miałem z nim problem. A mianowicie, wydaje mi się że jest to problem z dyskiem. Gdy wchodzę w menadżer zadań (windows 8) i mam zakładkę DYSK (ps. wcześniej dałem tu pamięć, już zmieniłem), jest praktycznie cały czas podświetlona na czerwono oraz pokazuje 100%, zazwyczaj jest to system. Dajmy taki przykład, wchodzę jakby nigdy nic na internet i coś robię, mam ochotę zagrać w grę, pogram powiedzmy nawet 5 minut, wyjdę i już całkowita lipa. bo nic nie mogę zrobić bardzo strasznie się zacina, nawet uruchomić ponownie nie mogę, a jeżeli nawet mi się uda, ehh to sobie strasznie długo poczekam. Było nie raz tak że po prostu już przy włączeniu się zacinał i nic nie dało się robić na nim. Jedynym sposobem na to zawsze robiłem recovery ale ile można, bo praktycznie muszę to robić co niecały miesiąc bo nic nie da rady robić na nim. I oto jest moje pytanie co może być tego spowodowane, sprawdzałem w HDTune wszystko było okay, Error Scan, ten dłuższy również nic nie wykrył, jak i health wszystko na OK.
    Dysk 750GB,
    Intel i7
    6GB ram
    Szukałem jakiś info na ten temat w internecie lecz nic tam nie znalazłem.
  • REKLAMA
REKLAMA