logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens SL45i - gubienie zasięgu, cichy dzwonek i przerywanie rozmów

zomo 16 Maj 2005 21:16 794 4
REKLAMA
  • #1 1498705
    zomo
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Witam, jakiś czas temu kupiłem sobie własnie tego siemensa. Przez dłuższy czas było wszystko ok ale ostatnio zaczął gubić zasięg. W miescie jest OK chociarz i tak nie ma pełnego ale za miastem jest juz gorzej czasem wogole nie ma zasięgu i nie mozna sie dodzwonić. Poza tym od samego początku jest cichy, tzn dzwonek jest słaby, nie wiem czy głośniczek pada bo nie mialem wczesniej tego telefonu i moze one tak mają. Ostatnim problemem jaki się pojawił jest przerywanie podczas rozmów, sporadycznie ale się zdarza, nie wiem czy to od tego zasięgu czy od głośniczka. Soft był zmieniany ale jak już wspomniałem chodził dobrze.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 1498963
    dafit906
    Poziom 27  
    Ocena: 515
    byc moze nie dotykają styki do plytki dobrze ? jaką masz obudowe? oryg. czy jakąs podrobe ? Sproboj tez przemyć wszystkie styki denaturatem albo spirytusem bądź jakimś czymś do styków. Jak nie pomoże to bedziemy działać dalej.
  • REKLAMA
  • #3 1503841
    zomo
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Obudowa jest oryginalna, otworzyłem ją i wyczyściłem spirytusem, prawde mówiąc nic nie pomogło, zasieg taki sam i dalej cichy
  • REKLAMA
  • #4 1634957
    Marro8
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 10
    Witam a moze nowy sofcik pomoże albo komuś spadła to tylko piecyk czeka albo hot ait ;( Pozdro
  • #5 1635560
    Danis10
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    A siemens sl45i on jest cichy sam w sobie, jeżeli chodzi o zasięg to nie wiem. pozdrawiam
REKLAMA