Nie wiem w jaki sposób ale temperatury radiatora chyba nie sprawdzę. Natomiast po podłaczeniu miernika, ustawieniu na ACV (na 200) i stopniowym podgłaszaniu to rosną na nim wartości. Przy wyłaczonym ampli wartość skacze 00.0 - 00.1, przy podgłaszaniu wartość rośnie. Nie wiem, czy dobrze sprawdzam - nie jestem elektronikiem

) Szczerze mówiąc, to nawet nie wiem która to końcówka mocy

Wstyd mi przez to! Do radiatora przytwierdzona jest dwoma śrubami "kość" z napisem Audio Power Module Class H+ RSN 3306 A 053000.
Dodano po 3 [minuty]: ALTON napisał: Sprawdź czy kręci się wiatrak z tyłu.Jeżeli jego praca zostanie zatrzymana własnie pojawia się OVERLOAD.U mnie w SAGX180 przyczyną overload były zimne luty koło SVI( w 280 to RSN).
Sam wiatrak zaczyna się kręcić wraz z podgłaszaniem i nie wyprzestaje, dopuki nie rozłączy się sam ampli. Tak więc wiatrak powinien być OK. A jak sprawdzić zimne luty? Tylko dlaczego do tej pory było wszystko Ok a tu nagle zimne luty???
Dodano po 33 [minuty]: Panowie, z tego co się orientuję to w najgorszym wypadku będzie do wymiany końcówka mocy. Orientacyjnie jakich kosztów naprawy mogę się spodziewać? Mam nadzieję, że w zakładzie naprawczym nie przepłacę