logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukuję karty graficznej GeForce GTX 360m do laptopa Asus G51JX lub zamiennika

ozyrys88 30 Mar 2015 21:49 915 0
REKLAMA
  • #1 14575401
    ozyrys88
    Poziom 10  
    Witam

poszukuje karty graficznej GeForce GTX 360m do laptopa Asus G51JX. Niestety nie jestem w stanie znaleźć tego elementu na sprzedaż jedynie w Chinach.
    Również może ktoś orientuje się czy jest możliwość wymiany na inna kartę ponieważ te laptopy występowały też z wersją GTX 260m.

Moja oryginalna karta graficzna miała problemy z działaniem, jednak po jej odłączeniu laptop działał bez problemów przy standardowym użytkowaniu ( wiadomo grać nie dało się ale jako laptop biurowy był bez zarzutu). Pewnego dnia wpadłem na pomysł aby zanieść go do renomowanego serwisu gdzie serwisant wskazał przyczynę problemu jakim jest chipset graficzny. Naprawa miała być szybka i prosta po czym laptop będzie działał bez najmniejszego problemu. Po 2 miesiącach... odzyskałem laptopa kompletnie niedziałającego z informacją że naprawa się nie udała oraz że czasem tak bywa.... Chciałbym w jakiś sposób wskrzesić laptopa. Każdy racjonalny pomysł mile widziany. Bardzo proszę o nie udzielaniu się w temacie pisząc np kup nowego laptopa etc.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.

Poszukuję karty graficznej GeForce GTX 360m do laptopa Asus G51JX lub zamiennika
  • REKLAMA
REKLAMA