Witam, mam problem, który poruszało już na forum kilka osób, jednak nie został on rozwiązany. Zakupiłem drukarkę HP Deskjet 1510. Zainstalowałem stery z płyty dołączonej do urządzenia, postępowałem zgodnie z instrukcją. Podłączyłem cały sprzęt tak jak to powinno być i w takiej kolejności jak napisali. Po wszystkim jak podłączam kabel USB drukarki do mojego netbooka to wyskakuje komunikat "Nie rozpoznano urządzenia USB". Nadmieniam, że mam netbooka Toshiba, z systemem Windows 7 Ultimate, 64 bitowy. Dwóch informatyków już bawiło się przy tym kompie, próbując sprawić by widział on tę drukarkę i skutek negatywny. Jest jakiś czarodziej, który wie co i jak?
Dodano po 1 [minuty]:
PS. Drukarka sprawna, bo skaner działa bez zarzutu w monochromie i kolorze. Kabel nówka ok. 1m więc też nie sądzę by była jego wina. Sprawdzałem na innym komputerze - ten sam problem wyskakuje.
Dodano po 1 [minuty]:
PS. Drukarka sprawna, bo skaner działa bez zarzutu w monochromie i kolorze. Kabel nówka ok. 1m więc też nie sądzę by była jego wina. Sprawdzałem na innym komputerze - ten sam problem wyskakuje.