logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukuję prostej instrukcji podłączenia bramy beninca bull 40

Mariusz2307 12 Kwi 2015 10:27 5277 2
  • #1 14610025
    Mariusz2307
    Poziom 1  
    Ocena: 3
    witam. poszukuje prostego schematu podłączenia bramy dwuskrzydłowej beninca bill 40 z centralką heady. Silnik posiada cztery kable i nie wiem jak je podłączyć:( na schemacie mam pokazane podłączenie w wejścia 6,7,8, oraz 9,10,11 . i moje pytanie gdzie ten czwarty przewód ma być? Poza tym mam dwa kondensatory i również nie wiem gdzie je podłączyć? Myślę że w gniazda 6,8 oraz 9,11. Dodatkowo chciałbym podłączyć furtkę pod centralkę. Czy jest taka możliwość? Jeżeli tak to w jakie gniazda w centralce?Przepraszam za pewnie banalne pytania ale jestem laikiem w elektryce i nic a nic nie kumam na schematach
    Załączniki:
    • Poszukuję prostej instrukcji podłączenia bramy beninca bull 40 001.jpg (499.99 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #2 15718676
    ceq
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Jeżeli kolega sę dowiedział to może podpowie taki sam mam problem. Pozdrawiam
  • #3 15724056
    Fest3r
    Poziom 14  
    Ocena: 57
    Siłowniki i kondensatory tak jak na schemacie, 4 przewód to uziemienie podłączane do korpusu siłownika i do przewodu uziemiającego w centrali.
    Zamkiem furtki można sterować za pomocą pilota podłączając wejście sterowania w domofonie/wideodomofonie do wyjścia 2 kanału radia w centrali.
    Centrala heady nie ma wyjścia zasilania zamka w furtce.
REKLAMA