Nie mam w drzwiach wiazki muszę sam wszystko robić. Jak wiesz może czy łatwiej jest kupić oryginalny sterwonik i podpiąć tak jak na schemacie niż kombinować z uniwersalnym sterownikiem ?.
W sumie masz racje tylko mam problem z umiejscowieniem siłowników uniwersalnych. Nie wiem jak je tam umiejscowić. Jak masz zdjęcie albo wiesz gdzie je przekręcić to jestem zainteresowany. Sterowniki i centralny uniwersalny posiadam.
✨ W dyskusji poruszono temat wyprowadzeń pinów w centralnym zamku Corsa C oraz możliwości podłączenia uniwersalnego sterownika. Użytkownicy dzielili się informacjami na temat kolorów przewodów w wiązce z drzwi kierowcy, wskazując na czerwony z żółtym i czerwony z niebieskim jako masę. Pojawiły się pytania dotyczące łatwości podłączenia oryginalnego sterownika w porównaniu do uniwersalnego, z sugestią, że tańszą opcją może być użycie sterownika uniwersalnego. Użytkownik wyraził również potrzebę pomocy w umiejscowieniu siłowników uniwersalnych w drzwiach. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.